Alfabetul nu e greu

vineri, 21 iunie 2013, 09:18
2 MIN
 Alfabetul nu e greu

Să zicem că ne-am mai intrat în normal (dacă putem spune că ăsta, din ţară, e normal); să zicem şi să ne apucăm de treabă. Nu ne-am mai uitat de multă vreme în calendar, dar am făcut-o acum; deseori sunt zile fără mari evenimente, dar există şi în care se îngrămădesc aniversările sau comemorările. N-a prea fost cazul, în ultima perioadă, aşa că, de la calendar, am trecut tot la playlist-ul nostru de birou, pe care îl lăsasem pe la litera B. Ar mai fi, în continuare, Billy Idol, Billy Sheehan, Bireli Lagrene, Black Oak Arkansas, Black Sabbath, Blackfoot etc. – dar să nu luăm prea multe dintr-o dată, că după aia le încurcăm! Muzica, aşadar!

 Billy Idol, cu chitaristul său Steve Stevens (cel care a făcut şi solistica de pe piesa "Dirty Diana", a lui Michael Jackson):

Merită să-l revedeţi pe Stevens şi alături de Michael Jackson, să ştiţi la cine ne referim:

Iata-l şi pe Billy Sheehan, bassist fondator al trupei Mr. Big şi cunoscut de asemenea pentru evoluţiile sale alături de Steve Vai sau David Lee Roth (solistul vocal de la Van Halen); aici e cu fostul său coleg Paul Gilbert:

 Şi cu Steve Vai

 

Şi alt instrumentist, dintr-o altă categorie: Bireli Lagrene, marele chitarist de jazz, ţigan francez şi adevăratul urmaş al lui Django Reinhardt! Bucuraţi-vă!

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii