Accident teribil la Satu Nou, pe drumul naţional spre Vaslui

Aruncată prin geamul portierei în urma unui accident provocat de soţul ei în Iaşi (VIDEO)

marți, 01 iulie 2014, 01:59
1 MIN
 Aruncată prin geamul portierei în urma unui accident provocat de soţul ei în Iaşi (VIDEO)

O femeie a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost aruncată prin geamul portierei după ce soţul care se afla la volan a intrat frontal într-un autoturism, într-o curbă periculoasă din localitatea Satu Nou, pe drumul naţional spre Vaslui.

Accidentul a avut loc ieri la amiază, în timp ce femeia se afla pe scaunul din drepta într-o Dacie Solenza cu număr de Vaslui şi călătorea cu soţul spre Iaşi. Din cauza vitezei, şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, a intrat pe contrasens şi a lovit un Logan condus regulamentar de un tânăr.

În urma impactului violent, femeia a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon“ cu un echipaj SMURD. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele şoferului Daciei Solenza.

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident în care Ion M., în vârstă de 62 de ani, se afla la volanul unui autoturism Dacia Solenza, a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism care circula în sens invers. În urma accidentului, o pasageră din Solenza a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cei doi şoferi, atât bărbatul de 62 de ani, cât şi tânărul care se afla la volanul Loganului, au fost testaţi alcoolscopic, dar rezultatele au ieşit negative“, a precizat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Comentarii