Ciocnire între o maşină a Poliţiei şi un Logan care ieşea de la benzinărie

luni, 12 octombrie 2015, 01:54
2 MIN

Doi poliţişti care transportau un scandalagiu şi un şofer au scăpat toţi teferi dintr-un accident, care a avut loc ieri, în zona benzinăriei Rompetrol, spre Bucium. 

În jurul orei 12, o maşină de Poliţie de la Secţia 4 Tătăraşi, care transporta un bărbat la Spitalul de Psihiatrie “Socola”, s-a zibit violent de un Logan care ieşea din benzinăria Rompetrol, pe sensul de intrare. Şoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a avut noroc după ce maşina poliţiei, care avea viteză, a lovit Logan-ul între cele două portiere, aflate pe partea conducătorului.

Poliţiştii se deplasau dinspre Granit către Bucium, iar la volan se afla un poliţist în civil. Al doilea poliţist, în uniformă, se afla pe bancheta din spate, lângă bărbatul care trebuia să fie dus la "Socola". Niciunul dintre aceştia nu a fost rănit, şoferul având noroc de airbag. “Noi mergeam cu luminile în funcţiune. Şoferul celălalt a vrut să iasă din benzinărie, pentru a merge spre Granit. E clar că nu ne-a acordat prioritate”, a spus poliţistul în civil.

Poliţia Rutieră a venit la faţa locului şi a reuşit să testeze doar poliţistul în civil. Celălalt şofer a fost luat la secţia de poliţie pentru a fi testat deoarece aparatul Drager s-a stricat din cauza ploii. Şoferul autospecialei de poliţie nu consumase alcool. Persoana recalcitrantă care era transportată la "Socola" fusese amendată pentru scandal. Acesta a mers la fosta concubină şi a fost cât pe ce să o ia la bătaie, iar ea a sunat la poliţie.

Poliţiştii l-au amendat pe bărbat, apoi au decis să îl transporte la "Socola" pentru o expertiză.

 

Comentarii