Cu ei jucăm în Turcia

joi, 07 ianuarie 2016, 02:43
1 MIN
 Cu ei jucăm în Turcia

 CSMS va disputa cinci meciuri de verificare în cantonamentul din Antalya

 
CSMS Iaşi a stabilit programul meciurilor amicale din această iarnă. Formaţia ieşeană va disputa cinci partide de verificare în cantonamentul care se va derula la hotelul Mardan din Antalya, între 18 ianuarie şi 7 februarie. Iată programul trupei pregătite de Nicolo Napoli:
 
22 ianuarie –  Sopron (Ungaria)
24 ianuarie – Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria)
28 ianuarie – Chikhura Sachkhere (Georgia)
31 ianuarie – Zbrojovka Brno (Cehia)
2 februarie – Bohemians Praga (Cehia).
 
Sopron evoluează în liga a doua maghiară, Lokomotiv se află pe locul VII în prima ligă bulgară, campionat care are zece echipe. Proprietarul şi antrenorul echipei sunt două foste glorii ale fotbalului bulgar, Hristo Bonev, respectiv, Hristo Kolev.  Chikhura se situează pe poziţia a VI-a într-un eşalon care cuprinde 16 formaţii. În prima ligă cehă, Zbrojovka se află pe locul VII, iar Bohemians pe poziţia a XIII-a din 16 echipe.

Până la plecarea în Antalya, CSMS se va pregăti în Copou. Reluarea antrenamentelor este prevăzută a avea loc luni dimineaţă, jucătorii fiind chemaţi duminică seară în Iaşi, când va fi organizată o cină la un restaurant.  Liga I se va relua pe 15 februarie, din sezonul regulat rămânând de disputat trei runde. 

Comentarii