Cum să arăţi bine în orice situaţie cu ajutorul unui make-up artist

joi, 19 octombrie 2017, 09:36
2 MIN
 Cum să arăţi bine în orice situaţie cu ajutorul unui make-up artist

Femeile sunt atrase de arta machiajului de la varste foarte fragede. Fetitele isi observa mamele cum se aranjeaza in oglinda si le copiaza majoritatea gesturilor. De cele mai multe ori, acestea isi doresc sa foloseasca aceleasi produse de machiaj ca mama lor, mai ales rujul sau blush-ul. Chiar daca la aceste varste mici machiajul aduce mai mult a pictura pe fata, pe masura ce cresc si devin adolescente, tinerele isi doresc sa stapaneasca mai bine tehnicile din domeniu, pentru a-si pune in valoare frumusetea naturala si a capata mai multa incredere in ele. Ca adulte, este indicat ca acestea sa urmeze scoli specializate de machiaj, cum este si cea a Georgianei Codinca, make-up Bucuresti.

Femeile stiu, in general, sa isi aplice un fard, un rimel sau un ruj pentru activitatile de zi cu zi, dar atunci cand sunt nevoite sa participe la diverse evenimente speciale din viata lor: o nunta, un botez, un party etc, acestea au nevoie de un ajutor specializat. Georgiana Codinca make-up Bucuresti, este unul dintre expertii industriei de frumusete din capitala. Aceasta a acumulat o vasta experienta in domeniu si detine propria scoala de machiaj: Academia de Make-up. Aici, femeile invata ca exista multe tipuri de make-up: de la cel de fashion, de beauty, pana la cel fantasy sau event. Le pot exersa pentru propria persoana sau pentru a lucra in industria de infrumusetare. De asemenea, la scoala Georgianei Codinca, make-up Bucuresti, tinerele se familiarizeaza cu tipurile de ten, combinarea corecta a culorilor si multe altele.

Trainerii de la Academia de Make-up sunt persoane cu experienta, care au ce sa te invete. De la ei vei ramane cu stiluri si tehnici diferite de machiaj, care te vor ajuta sa pui bazele unei cariere in acest domeniu. Cu ajutorul Georgianei Codinca si a Alexandrei Flaminzeanu, vei reusi sa iesi din zona de confort si sa ai parte de o paleta larga de experiente de neuitat. Machiajul este o arta in sine, nu o tehnica de aplicare a unui strat gros de produse de machiaj, care sa-ti acopere imperfectiunile. Acesta trebuie sa iti sublinieze calitatile si sa te ajute sa atragi oamenii prin punerea in evidenta a farmecului personal.

De ce sa alegi cursurile Georgianei Codinca, make-up Bucuresti:
1.    Pretul unui curs de baza este 3.500 de lei si se poate achita in 3 rate. In aceasta suma sunt incluse un beauty blender original si un set de pensule din par natural, iubite de marii make-up artisti din intreaga lume.
2.    Georgiana Codinca, make-up Bucuresti, este singura scoala din capitala care are contract cu o televizune (Antena 1).
3.    Vei lucra numai cu produse profesionale, de la cele mai mari branduri. De asemenea, vei primi discount la produsele de make-up pe care vrei sa ti le cumperi pentru case-ul personal.
4.    Dupa terminarea cursului, vei face practica in cadrul unor emisiuni de televiziune, sedinte foto, videoclipuri sau prezentari de moda.
5.    Diploma pe care o vei primi la finalul cursului este recunoscuta atat national, cat si international.
6.    Vei socializa cu persoane publice, pe care se vor organiza demonstratii de machiaj.
7.    A posibilitatea de a-ti forma un book in timpul cursului nostru, cu ajutorul fotografiilor profesionale care se realizeaza la fiecare curs.
8.    La sfarsit, Academia de Make-up Georgiana Codinca, din Bucuresti, iti pune la dispozitie un fotograf cu experienta pentru o sedinta foto.

 

Comentarii