Din puşcărie, Relu Fenechiu îşi revendică autostrada. SCRISOAREA SA

miercuri, 10 decembrie 2014, 16:46
2 MIN
 Din puşcărie, Relu Fenechiu îşi revendică autostrada. SCRISOAREA SA

Relu Fenechiu a postat pe blogul său un mesaj către politicienii din regiunea Moldovei, îndemnându-i să apere proiectul autostrăzii.

"Domnilor Politicieni,

Am urmărit cu atenţie dezbaterea publică lansată în ultima vreme pe tema autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş. Salut preluarea acestui subiect de către aproape toată clasa politică din judeţele Moldovei, pentru că, într-adevăr, proiectul reprezintă cel mai important obiectiv de investiţii de care are nevoie regiunea noastră pentru a se putea dezvolta.

Pentru realizarea acestui costisitor, dar foarte important, obiectiv este nevoie, mai mult ca oricând, de un consens politic şi de o susţinere unanimă a întregii clase politice din zonă.

Din păcate, demersul se transformă într-o dezbatere politicianistă în care diverse personaje îşi arogă, care mai de care, meritul de a fi cel mai merituos susţinător, chiar iniţiator al acestui proiect.

Domnilor politicieni, am văzut cum vă perindaţi pe la televiziuni, cum luaţi cuvântul în dezbateri şi promiteţi alegătorilor (văd că aţi deprins acest truc) că veţi merge la Bucureşti şi veţi cere să se construiască autostrada.

În acest sens, v-am pus la dispoziţie soluţiile pentru ca acest obiectiv să fie realizabil! Am văzut, însă, că marea majoritate v-aţi uitat la poze, dar se pare că nu aţi ajuns şi la soluţii.

Harta cu jumătate din România fără autostrăzi, pe care am desenat-o cu mâna mea, am văzut că apare peste tot. Unii domni politicieni am văzut că o folosesc în prezentări sau în dezbateri televizate ca fiind realizată de dumnealor".

Citiţi scrisoarea în variantă integrală pe blogul lui Relu Fenechiu.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii