Dragnea: Fac cateva precizari cu lipsa de imoralitate care ma caracterizeaza

miercuri, 26 aprilie 2017, 12:33
1 MIN
 Dragnea: Fac cateva precizari cu lipsa de imoralitate care ma caracterizeaza

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, de la tribuna plenului reunit, ca retrimiterea la Comisiile juridice a proiectului de hotarare privind constituirea Comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009 nu reprezinta un pas inapoi.

Potrivit acestuia, este nevoie doar ca obiectivele acesteia sa fie reformulate, in conditiile in care Parchetul General le-a copiat "cu copy-paste".

"Vreau doar sa fac cateva precizari cu lipsa de imoralitate care ma caracterizeaza. Vreau sa va precizez ca nu e vorba de niciun pas inapoi. Doar luand act de trezirea brusca a Parchetului General care, dupa opt ani de zile de la alegerile din 2009, a copiat aproape prin copy-paste obiectivele din proiectul de hotarare privind infiintarea comisiei, s-a decis sa se retrimita la comisie acest proiect pentru a se reformula obiectivele comisiei. Decizia de a se infiinta aceasta comisie de ancheta parlamentara, decizia politica ramane", a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a tinut sa precizeze ca niciun complet de judecata nu a reusit sa puna in sarcina sa vreo frauda electorala.

"In ceea ce priveste sfaturile unui domn care a fost aici la microfon, mai devreme, care sa fie urmarite de aceasta comisie, ele sunt luate in calcul, cu o singura precizare: toate presiunile facute asupra completelor care m-au judecat, nici macar aceste complete care au dat o decizie politica intr-un dosar politic nu au reusit sa puna in sarcina mea o frauda electorala", a completat Liviu Dragnea.

ziare.com

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii