N

Gata cu emoţiile. Numele ieşenilor care au câştigat locuinţe de la Primărie

N

marți, 06 mai 2014, 01:50
2 MIN
 Gata cu emoţiile. Numele ieşenilor care au câştigat locuinţe de la Primărie

\N

Mai mulţi ieşeni vor primi locuinţe din fondul locativ al municipalităţii. Plenul Consiliului Local a aprobat în şedinţa de săptămâna trecută atribuirea de locuinţe sociale sau pentru tineri. Astfel, Corina Racu va primi un apartament cu două camere, construit prin ANL, pe bulevardul Dacia nr. 42B.
Un apartament ANL de o cameră pe bulevardul Alexandru cel Bun nr. 70 va fi atribuit Mihaelei Dănilă. Un al treilea apartament ANL, tot cu o singură cameră, va reveni Elenei Creangă, pe şoseaua Nicolina 109, în blocul 1004. „La repartizarea locuinţei, beneficiarii vor reconfirma îndeplinirea criteriilor de acces la locuinţele pentru tineri, destinate închirierii, respectiv cele referitoare la locul de muncă al titularului de contract, care trebuie să fie în municipiu, şi la nedeţinerea unei locuinţe în proprietate şi/sau a unei locuinţe cu chirie, proprietate de stat, proprietate publică sau privată a municipiului sau a unităţii la care este angajat“, se menţionează în hotărârea CL.
Comisia socială a avizat şi atribuirea unor locuinţe sociale. Astfel, a fost aprobată atribuirea unei locuinţe în bd. Chimiei nr. 87, bloc 15, către Viorel Avram, a uneia în blocul 4 Tomeşti, către Adrian Ferariu şi a alteia în strada Bularga 14A, către Mihaela Mihăiţă (Grigoraş). O cameră de 15,5 mp pe şoseaua Rediu Tătar 8A, eliberată în urma unui schimb va fi atribuită Veronicăi Strugaru. Un apartament de două camere pe C. Negri 41 a fost eliberat de către fosta chiriaşă şi va reveni lui Robert Cantemir. Locuinţe de o cameră vor primi Anica Stan, pe strada Vasile Alecsandri 4, Gavril Ganga, pe şoseaua Nicolina 8, bloc 937A, Florina Cufner, pe strada I.C. Brătianu 16, Stelian Ghindă, în strada Roman Vodă nr. 2, Mariana Czech, în bd. Chimiei 85, blocul 16, Constantin Uzier, în strada Bularga 14A, adresă la care va primi o locuinţă şi Elena Ungureanu. Trei locuinţe în strada Canta 60B vor fi repartizate către Elena Alupoaie, Eufrosina Ostafie şi Maria Rusu. Locuinţe de două camere vor fi atribuite Mariei Ionel, pe strada Golia 4, lui Ioan Agapi pe strada Octav Botez nr. 5, lui Ion Pintilie, pe strada Sf. Andrei 32, lui Constantin Breaban, pe str. Păcurari 104.

Comentarii