Advertorial

Hangariada – reţeta unui festival de succes

marți, 30 mai 2017, 01:50
2 MIN

În acest weekend, oraşul a fost pus în mişcare de evenimentele organizate în zona centrală şi nu numai. Dintre ele, unul a adus o notă de culoare, de optimism şi a ţinut oamenii fericiţi, chiar şi când au fost curtaţi de stropii de ploaie: Hangariada.

Festivalul este la a şaptea ediţie, se organizează de şi cu ieşeni pasionaţi de artă, de zbor şi de muzică bună, cum declară chiar ei. Hangariada, primul festival de artă, muzică şi zbor din România, ce atrage anual mii de vizitatori care ne-a făcut să ne întrebăm: ce motivează publicul să rămână în ploaie, să danseze până la 3 dimineaţa şi să se bucure de libertatea adusă de un eveniment outdoor?

Cei de la Hangariada susţin că au găsit reţeta fericirii şi o împărtăşesc cu cei care sunt curioşi, iar firul evenimentelor din weekend ne conving că nu este doar un bun slogan de marketing. Una din cele mai cunoscute formaţii de jazz din Germania, Whiskydenker ce au avut o reprezentaţie în cadrul festivalului, au ales să coboare în mijlocul mulţimii de pe aerodrom, creând o atmosferă incredibilă.

Ba mai mult, au ales să devină spectatori şi au dansat şi cântat împreună cu publicul şi la restul formaţiilor invitate.

Ediţia din acest an a festivalului a fost inclusă în calendarul FIE, iar formatul de evenimente propus de organizatori pare să fie pe gustul ieşenilor: muzică nişată, dar de calitate, invitaţi internaţionali, adrenalină adusă de spectacolul aviatic, dorinţă de mişcare adusă de activităţile sportive şi expoziţiile de artă din hangar.

Hangariada – un festival în care orice ieşean ar trebui să creadă şi ar trebui să fie mândru că este 100% un produs local.

Comentarii