Încă o studentă venită din Franţa la UMF s-a sinucis

vineri, 27 martie 2015, 20:45
1 MIN
 Încă o studentă venită din Franţa la UMF s-a sinucis

La trei săptămâni după ce o studentă din Franţa a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj şi-a pus capăt zilelor, o altă tânără, originară din aceeaşi ţară şi studentă a aceleiaşi universităţi, s-ar fi sinucis. Fata ar fi căzut de la etajul al patrulea al unui bloc.

”În jurul orei 7.30, poliţia a fost sesizată că o studentă de origine franceză ar fi căzut de la etajul al patrulea al unui bloc de pe strada Observatorului”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, în locuinţa tinerei nu există indicii care să susţină ipoteza unui jaf. Pe de altă parte, la sosirea poliţiştilor, uşa apartamentului tinerei era încuiată pe dinăuntru, iar geamul de la balcon era larg deschis, astfel încât varianta sinuciderii nu este exclusă.

Studenta împlinise de puţin timp 24 de ani şi nu a lăsat niciun bilet de adio. Prietena ei cea mai bună este şocată şi a declarat anchetatorilor că nu ştie ca franţuzoaica să fi avut vreun motiv să se sinucidă.

Pe 3 martie, o altă studentă a UMF Cluj, originară din Franţa, şi-a pus capăt zilelor. Ea s-ar fi spânzurat cu un prelungitor în mijlocul camerei din apartamentul unde locuia şi nu a lăsat niciun bilet de adio.

b1.ro

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii