Învaţă să vorbeşti în public la Palas. CURS GRATUIT

joi, 16 iulie 2015, 01:53
1 MIN
 Învaţă să vorbeşti în public la Palas. CURS GRATUIT

„Vorbeşte în inima oraşului” este un proiect inedit, un training de vorbit în public ce va avea loc la Palas Mall pe 18 iulie.

La acest eveniment sunt invitaţi ieşenii care nu au curajul să ţină un discurs în faţa mai multor persoane şi care de obicei au teamă să vorbească în faţa unui public. Trainingul va avea loc în intervalul orar 11- 19  la primul etaj al mall-ului. „La acest eveniment nu va fi vorba doar de teorie şi aplicaţii practice, ci de un training de vorbit în public, cu public. Probabil mulţi dintre voi aţi mai participat la traininguri cu aceeaşi temă, însă niciodată nu aţi fost puşi în postura de a folosi acele informaţii pe loc şi de a trece de teama de a vorbi în public printr-o experienţă reală. Prin acest eveniment, „Vorbeşte” îşi propune să vină în sprijinul vostru cu mai mult decât un suport teoretic şi câteva jocuri specifice, şi anume vă oferă oportunitatea să căpătaţi o experienţă reală de vorbit în public, cu public”, au declarat organizatorii.
 
Se vor aborda subiecte precum limbajul verbal, paraverbal şi nonverbal, importanţa pauzelor în discurs, aplicaţii practice, feedback şi gestionarea emoţiilor. Cel care va susţine trainingul este Cornel Dumitriu. Participarea la eveniment este gratuită, dar pentru înscriere trebuie să accesaţi site-ul: vorbeste.eu/vorbeste-in-inima-orasului/. Numărul de locuri este limitat.
 
 

Comentarii