Invitaţie pentru prichindei: Haideţi să învăţaţi cum se face tricolorul din flori de hârtie

joi, 27 noiembrie 2014, 20:19
2 MIN
 Invitaţie pentru prichindei: Haideţi să învăţaţi cum se face tricolorul din flori de hârtie

Workshop-ul are loc duminică, la Librăria Cărtureşti din Palas Mall. Buchetul va conţine o dalie roşie, o floarea soarelui, flori de câmp albastre şi spice de grâu.

Părinţii care doresc să le ofere copiilor o activitate patriotică pot opta pentru workshopul susţinut de Alina Dan, care va avea ca temă buchetul tradiţional românesc cu flori din hârtie, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Acest atelier va avea loc la Librăria Cărtureşti din Palas Mall, duminică, 30 decembrie, şi va începe la ora 11.

Activităţile vor dura două ore şi se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 şi 10 ani. Preţul acestui workshop este de 30 de lei, materialele cu care vor lucra cei mici fiind incluse în preţ. Singura condiţie este ca grupa să aibă maxim 10 copii, ca să se poată lucra cu ei cât mai ordonat.

„Buchetul va conţine o dalie roşie, o floarea soarelui, flori de câmp albastre şi spice de grâu. Sunt pasionată de florile din hârtie, o fac din pasiune pentru handmade. Bunica lucra foarte mult de mână, de atunci îmi plăcea, mama are 25 de ani vechime în creaţia vestimentară. După şapte ani în sistemul bancar m-am apucat de handmade, am cumpaărat o franciză de la Bucureşti şi de un an asta fac”, poveşteşte tânăra.

În sezonul nunţilor lucrează foarte mult la buchete de mireasă şi decoraţiuni, iar până acum a mai organizat workshop-uri cu copiii, însă acesta este primul în care îi va învăţa cum să creeze flori cât mai aproape de realitate. Mărturiseşte că are şi cine o ajuta, fetiţa ei de 3 ani şi jumătate îi dă la mână hârtiile pentru petale. „În momentul în care lucrez ceva de mână se produce o linişte interioară. S-a şi dovedit ştiinţific că lucrul de mână te vindecă de depresie. Ca să fac o floare îmi ia mult timp deoarece vreau să fac lucruri de calitate, să fie cât mai reală, nu kitsch”, spune tânăra ieşeancă.

Cei care doresc să-şi înscrie copilul la workshopul Alinei se pot programa la numărul de telefon 0740.556.271, iar pentru mai multe informaţii sunteţi invitaţi să vizitaţi pagina de facebook: Papilio Paper Flowers. 

Comentarii