iPhone 8 ar putea împărtăşi din designul iPhone 4 – design din sticlă

vineri, 30 septembrie 2016, 13:10
1 MIN
 iPhone 8 ar putea împărtăşi din designul iPhone 4 – design din sticlă

iPhone 7 şi iPhone 7 plus tocmai s-au lansat, dar asta nu înseamnă că zvonurile despre iPhone 8 nu încep să apară. Potrivit ultimelor informaţii neoficiale, smartphone-ul iPhone 8 ar putea fi lansat cu un design complet nou pentru a sărbători cea de-a 10-a aniversare.

Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, de altfel o sursă de încredre când vine vorba despre zvonurile legate de Apple, a lansat un nou raport prin care pretinde că iPhone 8 ar putea veni cu un design din sticlă inspirat din iPhone 4 şi 4S. Se mai spune că spatele dispozitivului iPhone 8 va fi conceput din sticlă pentru a se potrivi cu faţa. Mai mult decât atât, Kuo spune că modele high-end ar putea avea cadre din oţel inoxidabil, nu din aluminiu.

Modelele lower-end ar putea veni cu cadre din aluminiu. Apple a folosit pentru prima dată aluminiu pe primele modele de iPhone, apoi a trecut la plastic în cazul iPhone 3G şi 3G S, oţel inoxidabil pentru iPhone 4 şi 4S şi s-a întors la aluminiu când a lansat iPhone 5 şi următoarele iPhone-uri. Doar iPhone 5C lansat în 2013 a mai fost singurul cu carcasă din plastic.

noobz.ro

Comentarii