Jale mare printre „vitezomanii” ieşeni. Peste 200 de şoferi amendaţi în weekend

luni, 25 septembrie 2017, 01:50
1 MIN
 Jale mare printre „vitezomanii” ieşeni. Peste 200 de şoferi amendaţi în weekend

În două zile, poliţiştii ieşeni de la Rutieră au dat peste 200 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi în trafric. Cele mai multe amenzi au fost date pentru viteză excesivă.

 „În perioada 22 – 23 septembrie, po­liţiştii rutieri au organizat şi desfăşurat o serie de acţiuni pe raza municipiului Iaşi, pentru combaterea nerespectării re­gu­lilor de circulaţie. S-a acţionat cu prioritate pentru prevenirea excesului de viteză pe drumurile publice. În acest sens, poliţiştii au aplicat 216 sancţiuni în valoare de 80.325 lei, dintre care 45 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 31 pentru că nu au folosit centura de siguranţă, 16 pentru telefoa­ne.

De asemenea, au fost reţi­nute 9 permise de conducere şi au fost retrase trei certificate de înmatriculare“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi. Unul dintre şoferii amendaţi a fost un bărbat în vârstă de 42 de ani, din municipiul Iaşi, care a condus un autoturism pe DN 28D, cu viteza de 125 km/h, pe un sector de drum unde limita este de 60 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amendă şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii