Liberalii nu se lasă. Continuă să-l atace pe Chirica, spunându-i că e un fariseu

joi, 07 ianuarie 2016, 19:57
1 MIN

Liberalii i-au răspuns primarului interimar Mihai Chirica. Războiul a pornit după ce aceștia au cerut transparență în numirile care se fac în cadrul Primăriei Iași. Redăm comunicatul lor:

"1. Domnule Chirica, vorbă multă, sărăcia omului. Răspundeți punctual la întrebările pe care vi le-am adresat în spiritul transparenței pe care, fariseic, tot o clamați.

2. E hilară remarca dvs. în legătură cu ocuparea posturilor din Primărie. Domnul Dumitru Tomorug, șeful Direcției Tehnice din Primăriei, avansat și director la Direcția Proiecte Europene, care îndeplinea rolul de ”vistiernic” al fostului primar Gheorghe Nichita, face parte din ”un nou început”? Dar domnul Chișcă, Șeful Serviciului Administrativ și omul de încredere al lui Gheorge Nichita, păstrat în funcție de Dvs?

Renunțați la ipocrizie! Sunteți mai vechi în Primărie decât Gheorghe Nichita, aveți aceleași metehne și atitudini.

Legenda foto:

1. Poza 1 decembrie. Delegatia PSD pentru manifestarile din Piata Uniri. In Centru, Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar, iar in partea dreapta Paula Vornicu, consilier judetean PSD, cea care ii depozita banii lui Gheorghe Nichita și îi punea la dispoziție apartamentul pentru nebuniile lumești.

2. Mihai Chirica, viceprimar cu atributii de primar, in inspectie pe santierul Lapusneanu, in toamna anului 2015, insotit de Dumitru Tomorug, director Tehnic al Primariei si cel care indeplinea rolul de vistiernic al lui Gheorghe Nichita".

CITIȚI ȘI:

Chirica, indignat: Niște anonimi din Podu Roș îmi cer să fac „dezvăluiri bombă”

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii