Penicilina, la primul joc acasă

sâmbătă, 21 octombrie 2017, 01:43
2 MIN
 Penicilina, la primul joc acasă

Voleibalistele ieşene înâlnesc astăzi, la Sala Polivalentă, de la ora 17:00, formaţia CSU Medicina Târgu Mureş, în etapa a II-a a Diviziei A1. Intrarea va fi liberă

 

 

Pentru Penicilina, debutul în noul campionat în faţa suporterilor proprii va avea loc astăzi, cu o echipă accesibilă, Medicina Tîrgu  Mureş, care în prima etapă a învins pe Universitatea Cluj cu 3-1. Penicilina Iaşi a reuşit, în runda inaugurală a diviziei A1, să ”smulgă” un set medaliatei cu bronz de anul trecut. ”La Târgovişte am cedat cu 1-3, dar a fost un meci disputat, frumos. Cum spuneam înaintea acestei partide, noi nu aveam ce pierde, am jucat deschis şi am câştigat un set. Nu cred că a fost o întâmplare. Am suferit însă la unele capitole pe care le vom revedea pentru meciul cu Medicina Târgu Mureş, în care ne propunem victoria. în acest context, aştemtăm cât mai mulţi suporteri în tribunele Sălii Polivalente.”, a declarat Rareş Puni, antrenorul ieşencelor. Va debuta în echipa ieşeană Elizaveta Suslova, refăcută după o accidentare. Mă voi strădui să onorez cum se cuvine această misiune. Doresc să contribui la unitatea grupului atât în timpul meciurilor, a pregătirii, dar şi în afara terenului de joc şi cred că dacă vom reuşi acest lucru, vom creşte şi forţa echipei.”, a spus Ana Maria Ursachi, aleasă de coechipiere căpitan de echipă Ială lotul ieşencelor pentru meciul de sâmbătă, cu u numerele de pe tricou: Mihaela Stângă (2), Evghenija Milivojevic (16) – coordonatoare; Jelena Cvijovic (4), Maria Graboveţcaia (12), Simona Filip (14) – extreme; Ana Maria Ursachi (6), Andra Streşină (8), Elizaveta Suslova (15) – centri; Alina Gagea (10), Irina Andreica (11) – universali; Roxana Pintea (7) – libero.

 Celelalte meciuri ale etapei: Dinamo Bucureşti – Agroland Timişoara, CSM Lugoj – Ştiinţa Bacău, CSU Cluj – Volei Alba Blaj, CSM Bucureşti – CSM Târgovişte.

 

 

Comentarii