Pentru meciul cu Sepsi, fără fundaş dreapta!

joi, 24 august 2017, 01:43
3 MIN
 Pentru meciul cu Sepsi, fără fundaş dreapta!

 Bosoi nu va fi recuperat, Tiago este suspendat. Iaşul caută în continuare soluţii pentru întărirea lotului “Cobra” în vizită la  Primărie

 
 
 
Antrenorul CSM Politehnica Iaşi, Flavius Stoican, are dificultăţi serioase în a alcătui echipa cu care va aborda meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a VIII-a a Ligii I de fotbal, care va avea loc luni, de la ora 21. Cele mai mari probleme sunt pe flancul drept, ambii fundaşi urmând a absenta. Tiago este suspendat pe două etape după eliminarea suferită în prelungirile disputei de la Giurgiu, din etapa trecută, iar speranţele ca Gabriel Bosoi să fie recuperat s-au risipit. “Nu voi avea la dispoziţie pe niciunul dintre fundaşii dreapta de meserie din lot, va trebui să caut o improvizaţie acolo. Am câteva idei, nu m-am decis încă la cine voi apela” a declarat Stoican.
Nici pe celălalt flanc lucrurile nu sunt prea roze, reintrarea lui Narcis Bădic, care a lipsit la Giurgiu după ce s-a accidentat în timpul partidei cu Dinamo,  nepetrecându-se. Totuşi, în cazul acestuia există speranţe de recuperare până la ora meciului cu echipa din Covasna.
În schimb, veşti bune vin de la ceilalţi jucători care au avut ceva probleme de natură medicală, Platini, Ştefănescu şi Jo pregătindu-se normal.
Până săptămâna viitoare, când se încheie campania de transferări, CSM continuă să caute soluţii de întărire a lotului. Conform oficialilor ieşeni, în aceste zile este aşteptat a sosi în Copou un atacant cu un nume celebru, Cissé dar fără o carte de vizită notabilă, în calcul fiind luată şi revenirea stoperului Calu, care a mai fost în Iaşi, fără a se putea antrena. Fotbalistul din Capul Verde şi-a rezolvat problema medicală pe care-a avut-o şi ar putea reveni la Iaşi.
Discuţii pentru noi transferuri s-au mai purtat şi pe alte piste, printre numele luate în vizor numărându-se atacantul Pantelis Kapetanos (Veria), mijlocaşul Laurenţiu Rus (CFR Cluj), stoperul Andrei Marc, care şi-a reziliat contractul cu turcii de la Şanliurfaspor ori mijlocaşul Adrian Neniţă (Viitorul), până aseară neexistând însă şanse importante de concretizare a achiziţionării vreunuia.
Altfel, ieri a fost prezent în Iaşi fostul internaţional Adrian Ilie, despre care s-a spus, în trecut, că ar putea fi numit preşedinte de imagine la CSM. “Cobra” a efectuat o vizită la Primăria Iaşi, întâlnindu-se cu primarul Mihai Chirica şi a discutat cu oficiali ai clubului ieşean.
 
 
Tiago stă două etape

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, ca fotbaliştii Alexandru Curtean (Gaz Metan Mediaş), José Antonio Romera (Dinamo) şi Tiago Almeida (CSM Poli Iaşi) să fie suspendaţi două jocuri şi penalizaţi financiar după meciurile din etapele a şasea şi a şaptea ale Ligii I. Curtean a primit o suspendare de două jocuri şi o penalitate de 4.500 de lei, după meciul FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş, din etapa a şasea, în baza articolului 65.a., care prevede o suspendare de la 2 la 8 jocuri pentru comportare jignitoare ori ameninţare la adresa oficialilor de joc. După meciul Dinamo – Sepsi Sfântu Gheorghe, din etapa a şaptea, dinamovistul Romera eliminat direct în minutul 83, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei. După partida Astra Giurgiu – CSM Poli Iaşi, din etapa a şaptea, Tiago Almeida, de la oaspeţi, eliminat direct în minutul 90^1, a fost suspendat două jocuri şi penalizat cu 3.000 de lei. Romario Moise, de la Astra, eliminat în minutul 43, după ce a primit două cartonaşe galbene, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei. Au fost suspendaţi un joc şi penalizaţi cu 740 de lei şi ceilalţi jucători eliminaţi în etapa a şaptea: Gabriel Vaşvari (Poli Timişoara), Iulian Carabela (Juventus Bucureşti) şi Olimpiu Moruţan (FC Botoşani). 

 

 

Comentarii