Imaginea bunului gust pentru cei care iubesc frumuseţea naturală a lucrurilor

Placajul ceramic Klinker – eleganţa care domneşte îndelungat

joi, 19 octombrie 2017, 01:50
2 MIN

Placajul ceramic Brikston Klinker este creat pentru cei care iubesc armonia naturală.

Produs din materiale tradiţionale, prin metode inovatoare, placajul ceramic reprezintă desăvârşirea bunului gust pentru cei care iubesc frumuseţea naturală a lucrurilor.
 


 

Nuanţele pline de căldură formele moderne sau antichizate şi diversitatea modelelor fac din placajul ceramic opţiunea ideală pentru amenajări interioare şi exterioare. Casele amenajate cu acest material nu au vârstă, întrucât produsele ceramice se păstrează în trenduri din cele mai vechi timpuri. Astfel, vei obţine un design în tendinţe, uşor de asortat cu mobilierul din lemn, decoraţiunile din metal şi obiectele din sticlă.

Ideal pentru faţade

 

Rezistenţa placajelor ceramice Brikston Klinker le recomandă pentru amenajarea faţadelor. Placajele ceramice sunt produse dintr-un amestec special de materiale ceramice, arse la temperatură de minim 1200˚ C. Astfel, rezistă excelent la factorii externi, în lungul interval al sezonului toamnă iarnă ( sunt testate la 100 cicluri de îngheţ – dezgheţ ).


 
Totodată, utilizând placaj ceramic klinker vei obţine o faţadă rezistentă la acţiuni mecanice. Mai mult, faţadele placate cu produse klinker rezistă chiar şi în medii ostile sau în condiţii de expunere la contactul cu substanţe chimice.


 
Întrucât placajele ceramice Klinker au o absorbţie de apă foarte mică ( între 3 % şi 6 % ), faţadele amenajate cu aceste produse au tendinţa de a se autocurăţa în cazul precipitaţiilor, spre deosebire de materialele cu absorbţie ridicată de apă, unde se absoarbe şi murdăria.

În cazul clădirilor deja finisate, putem folosi placajul împreună cu orice material structural sau cu rol de izolaţie ( cum ar fi polistirenul sau vată ). Faţada amenajată cu placaj klinker vă va încânta cu frumuseţea ei pentru o lungă perioadă de timp, daca pregătiţi corespunzător substratul şi asiguraţi şi o execuţie corectă.

Comentarii