Premiu pentru medicul Ioana Grigoraş de la Institutul Regional de Oncologie Iaşi

vineri, 27 iunie 2014, 01:58
1 MIN
 Premiu pentru medicul Ioana Grigoraş de la Institutul Regional de Oncologie Iaşi

Colegiul Medicilor din România (CMR) i-a desemnat pe cei mai buni medici din sistem şi cele mai de seamă proiecte şi organizaţii ale anului 2013.

În cadrul Galei Medica, ediţia a VI-a, conf. dr. Ioana Grigoraş, coordonatoarea Clinicii ATI de la Institutul Regional de Oncologie (IRO) din Iaşi, a primit premiul la categoria „De profesie medic în România“.

Publicul care a votat pe site-ul gala.2014.cmr.ro a ales să premieze, la categoria „Inovaţie Medicală“, Clusterul Regional Inovativ de Imagistică Moleculară şi Structurală Nord-Est, ai cărui membri fondatori sunt Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ din Iaşi, Spitalul „Sf. Spiridon“, IRO, Agenţia pentru Dezvoltare Nord-Est şi SC „Romsoft“ Iaşi.

CMR a premiat şi campania „Donează o şansă la viaţă! – Registrul Naţional al Donatorilor de Celule Stem Hematopoetice“ pentru „Cea mai buna campanie în sănătate“. Aceasta a fost lansată la Iaşi pe 11 martie şi îşi propune să crească numărul donatorilor de celule stem, pentru ca tot mai mulţi bolnavi diagnosticaţi cu leucemie să primească o şansă la viaţă.

Comentarii