Prunea rămâne la CSMS, Lăcătuş, nu se ştie!

miercuri, 11 iunie 2014, 01:50
2 MIN
 Prunea rămâne la CSMS, Lăcătuş, nu se ştie!
Pretenţiile antrenorului, printre care un salariu lunar net de 8 000 de euro în sezonul viitor, sunt considerate exagerate
 

 

Colaborarea dintre CSMS Iaşi şi Florin Prunea va continua. Ieri, fostul internaţional s-a înţeles cu capii clubului pentru prelungirea contractului de preşedinte executiv pe o perioadă de un an. Informaţia a fost confirmată de fostul portar: “Am avut o ofertă mai bună, însă am bătut palma pentru a continua încă un an la Iaşi. Mă bucură acest lucru. Am simţit că munca pe care am depus-o în cei doi ani şi jumătate de când lucrez la CSMS a fost apreciată. Eu voi rămâne acelaşi şi în următorul an, interesul clubului urmând a fi pe primul plan”. Prunea a spus că s-a şi apucat de pregătirea viitorului sezon: “Sper ca şi Marius Lăcătuş să continue ca antrenor, trebuie să dea un răspuns zilele acestea. În paralel, vom intensifica discuţiile cu jucătorii pe care vrem să-i aducem, apoi vom stabili şi cine va pleca. Trebuie să ne mişcăm foarte repede, ne aşteaptă momente foarte grele”.
 
 

Preşedintele nu a vrut să intre în detalii în ceea ce priveşte situaţia lui Marius Lăcătuş. Conform unor surse, între CSMS şi antrenor au apărut ceva probleme. Lăcătuş, care, în afară de alte avantaje, personale sau obţinute pentru naşul său, antrenorul secund Ioan Nagy, a avut un venit mediu de circa 10 000 de euro pe lună în acest an (salariul lunar brut de 23 873 lei de când a sosit la Iaşi, prime de joc nete de peste 55 000 de lei în 2014 şi un bonus de promovare de 20 000 de euro net) ar fi solicitat, în afara de păstrarea unor beneficii (prime de joc duble, bonusuri de obiectiv, etc.), o mărire de salariu consistentă, respectiv o retribuţie netă de 8 000 de euro pe lună. Pretenţiile tehnicianului, care mai are contract pe un an cu Iaşul, au fost considerate exagerate, conducerea venind cu o altă propunere, la care antrenorul trebuie să dea un răspuns în zilele următoare.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii