Şefii PSD Iaşi vor fi aleşi în câteva săptămâni. Pentru municipiu s-a înscris doar Trofor

sâmbătă, 05 septembrie 2015, 16:54
2 MIN
 Şefii PSD Iaşi vor fi aleşi în câteva săptămâni. Pentru municipiu s-a înscris doar Trofor

Filiala ieşeană a PSD va intra în febra alegerilor la sfârşitul acestei luni.

UPDATE

Până la urmă, PSD a stabilit:

Conferința Organizației Municipale Pașcani va avea loc la o dată care va fi fixată cât de curând și se va încadra în calendarul județean. S-a stabilit ca, pentru municipiul Iași, conferințele organizațiilor locale să aibă loc până pe 14 septembrie, iar conferința municipală să se desfășoare pe 24 septembrie. Conferința județeană va avea loc pe data de 3 octombrie.

UPDATE

Conferinţa municipală a PSD, în cadrul căreia va fi ales noul preşedinte al filialei locale, va avea loc cel mai probabil pe 24 septembrie. Conferinţa judeţeană ar urma să se desfăşoare aproape o săptămână mai târziu, pe 30 septembrie.

„A fost o discuţie la partid cu privire la calendarul alegerilor. Conferinţa municipală ar putea avea loc pe 24 septembrie. Este o dată posibilă, în proporţie de 95%, dar nu este o dată definitivă. Există disponibilitatea de organizare a conferinţei municipale pe 24 septembrie, dar nu este obligatoriu să rămână aşa. Urmează ca în cel mai scurt timp, calendarul alegerilor interne pe întregul judeţ să fie stabilit oficial“, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD Iaşi, Dan Doboş.

Singurul candidat anunţat până acum pentru conducerea filialei municipale a PSD este fostul purtător de cuvânt al Primăriei, Andrei Trofor.
 

Comentarii