Tânăr de 35 ani, mort într-o râpă din Piatra Craiului. A vrut să fotografieze peisajul

duminică, 30 august 2015, 17:15
1 MIN
 Tânăr de 35 ani, mort într-o râpă din Piatra Craiului. A vrut să fotografieze peisajul

Un turist în vârstă de 35 de ani a murit, duminică, în jurul orei 10.00, după ce s-a prăbuşit într-o râpă din Munţii Piatra Craiului, în timp ce încerca să facă nişte fotografii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, căpitanul Ciprian Sfreja, bărbatul, care este originar din Turnu Măgurele, a căzut în gol, într-o râpă, aproximativ 50 de metri şi a murit pe loc.

Turistul se afla într-o drumeţie pe munte alături de alte două persoane, în apropiere de refugiul Speranţei, spre Plaiul Foii.

La un moment dat, bărbatul s-a apropiat de marginea unei râpe pentru a face o fotografie, însă s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.

Potrivit sursei citate, incidentul a fost anunţat prin 112 de către prietenii acestuia, iar o echipă formată din şase salvamontişti şi patru jandarmi montani a pornit în căutarea turistului.

Până la sosirea salvatorilor montani, un alt grup de turişti a coborât în locul unde s-a prăbuşit bărbatul pentru a-i acorda primul ajutor, însă acesta era deja mort.

Mediafax

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii