Trupa Pasărea Colibri, sâmbăta viitoare în concert la Iaşi

marți, 20 ianuarie 2015, 18:09
2 MIN
 Trupa Pasărea Colibri, sâmbăta viitoare în concert la Iaşi
Evenimentul are loc pe 31 ianuarie, în Underground Pub. Costul unui bilet este de 30 de lei, cumpărat din timp, şi 45 de lei, în seara evenimentului.
 

Un concert special va avea loc în ultima zi a acestei luni, pe 31 ianuarie, începând cu ora 21, în Underground Pub.

Evenimentul este susţinut de „Pasărea Colibri” şi face parte dintr-un turneu care va continua până pe 1 februarie. Astfel, pe 29 ianuarie, trupa va concerta la Casa Veche din Roman, pe 30 ianaurie la Grand Irish Pub în Botoşani, iar în prima zi din februarie la Piatra Neamţ în Pub KM Zero.

Iubitorii de muzică bună sunt invitaţi să-şi procure biletul din timp, deoarece beneficiază de o reducere, biletul costând 30 de lei dacă e luat înainte de concert şi 45 de lei dacă e luat în seara concertului.

Ritmuri vechi şi noi de folk şi rock vor anima atmosfera creată de Teo Boar, Vlady Cnejevici, Mircea Vintilă şi Mircea Baniciu.

„Pasărea Colibri” este un grup muzical format în 1992 la Râmnicu Vâlcea care s-a destrămat în 2002. Au revenit pe scenă în 2009 şi de atunci duc mai departe tradiţia. Grupul iniţial s-a format la un festival unde Baniciu şi Vintilă, doi dintre cei mai respectati cantautori folk din România, cântau împreună. Trupa a devenit serioasă odată cu plecare din Phoenix a lui Baniciu, fiind văzută ca o concurenţă directă pentru Nicu Covaci şi Phoenix. "Pasărea Colibri” a lansat de-a lungul vremii mai multe albume: „În căutarea cuibului pierdut” (1996), „Ciripituri” (1998), „Cântece de bivuac” (1999), „Încă 2000de ani” (2002) şi cele două volume ale albumului „10 ani”, lansat în 2003.

 

Comentarii