Un singur loc de parcare scos la licitaţie pentru cinci blocuri

luni, 30 ianuarie 2017, 02:50
1 MIN
 Un singur loc de parcare scos la licitaţie pentru cinci blocuri

Ieşenii din cinci blocuri se vor lupta pentru un singur loc de parcare. Municipalitatea va orgnaiza mâine o licitaţie pentru închirierea unui loc de parcare de reşedinţă situat pe bulevardul Tudor Vladimirescu. La procedură vor putea participa locatarii din blocurile 309, 310, 311, P15 şi Pantelimon nr. 32.

O a doua licitaţie, organizată marţi, va viza patru locuri de parcare amenajate pe strada Costache Negri nr. 62. La aceasta pot participa ieşenii domiciliaţi în blocurile C1 şi C2. Alte patru locuri de parcare, din strada Ion Creangă nr. 53, vor fi scoase la licitaţie miercuri. Acestea vor fi disputate de locatarii din şase blocuri, respectiv L3-L5 şi T1-T3. Toate procedurile vor fi organizate la ora 14.00, la sediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat, dosarele de licitaţie putând fi depuse până în ultima zi lucrătoare dinaintea licitaţiei.

Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediu DAPPP din şoseaua Naţională nr. 43, etaj 4, camera 15 sau la telefon 0232.264.246, interior 43. Programul de lucru cu publicul este în intervalul orar 9.00-13.00 lunea, miercurea şi vinerea, respectiv în intervalul 12.00-15.00, marţea şi joia. Dosarul de participare la licitaţie trebuie să cuprindă o cerere de înscriere, copie după actul de identitate, copie după actul de proprietate a locuinţei, copie după cartea de identitate a autovehiculului, copie după cerificatul de înmatriculare a autovehicului, cerificatul de atestare fiscală eliberat de Direcţia Economică şi a Finanţelor Publice, dosar de încopciat, precum şi chitanţele aferente documentaţiei, taxei de participare şi garanţiei de participare, în sumă totală de 65 de lei.

 

 

 

 

Comentarii