„A fost sau n-a fost?”, cel mai bun film al anului 2006 in Romania

marți, 23 ianuarie 2007, 18:31
1 MIN
 „A fost sau n-a fost?”, cel mai bun film al anului 2006 in Romania

Pelicula romaneasca „A fost sau n-a fost ?" a fost aleasa Cel mai bun film al anului 2006 intr-un top realizat de critici de film si jurnalisti de specialitate din Romania, alaturi de productii ca „United 93", „Cirtita" („The Departed") sau „Borat", potrivit datelor furnizate de Agentia Champions.

Pe locul doi se afla filmul regizat de Pedro Almodovar „Volver", iar pe locul trei pelicula „Match Point", de Woody Allen.

In top se regasesc si peliculele „Munchen" („Munich"), „Whisky", „Ascuns" („Cache") si „Copiii tatalui" („Children of Men").

Aceste filme vor rula in saptamina 2-8 februarie la Cinema Studio, in cea de-a saptea editie a Filmelor Anului, eveniment organizat de Agentia Champion si distribuitorul Independenta Film.    

Evenimentul va incepe cu o seara de gala la care vor fi invitate 300 de personalitati din lumea filmului, actori, regizori, distribuitori, producatori, vedete TV, dar si jurnalisti, sportivi sau oameni de afaceri.

Organizatorii au anuntat ca in prima seara va rula, in avanpremiera, un film-surpriza, ce va fi lansat in Romania in acest an. (NewsIn)

Comentarii