Buhusi – revelatia returului?

luni, 18 ianuarie 2010, 21:46
2 MIN
 Buhusi – revelatia returului?

Politehnica Iasi a continuat ieri pregatirea in cantonamentul de la Poiana Brasov, jucatorii ieseni ajungind aproape de finalul primei perioade de pregatire centralizata a anului. Vestile bune au aparut de la fotbalistii care erau suspectati de probleme musculare serioase, Birladeanu si Bujor, care au efectuat investigatii in Capitala. "Bujor si Birladeanu au fost luni la o clinica din Bucuresti pentru a se vedea cit de grave sint problemele musculare pe care acestia le-au avut in ultima perioada. Din fericire, in nici un caz nu e ceva serios. La Birladeanu este vorba de o sensibilitate data de o cicatrice aparuta in urma unui accident pe care l-a suferit la Poli II, iar la Bujor a aparut o leziune foarte usoara. De aceea, ambii se vor putea antrena, incepind de marti",  a relatat antrenorul Politehnicii, Petre Grigoras, care a mai spus ca la antrenamentul de ieri dupa amiaza a mai pierdut un jucator: "Tofan s-a resimtit dupa programul de pregatire din ultima perioada, el neparticipind la sedinta de pregatire de dupa amiaza. In schimb, Munteanu, Ignatov si Avramia, care acuza inflamari ale tendoanelor, au participat la doua sedinte de pregatire, ei lucrind, bineinteles, separat de colegii de echipa". Tehnicianul s-a aratat extrem de satisfacut de modul in care a lucrat pina acum Alexandru Buhusi: "Buhusi are calitati deosebite, pe care, pina acum, nu si le-a pus in valoare. In acest cantonament s-a pregatit insa foarte bine si are o atitudine total schimbata in bine. Daca va merge pe aceeasi linie pe care a inceput, poate sa explodeze in retur. Din partea mea va avea sprijin total. Daca si el va dori sa confirme, am putea avea la Poli o surpriza foarte placuta".

In ceea ce-i priveste pe jucatorii aflati in probe, Agbleta si Acsinte, Grigoras s-a declarat multumit pina acum: "Atit Agbleta cit si Acsinte se pregatesc foarte bine. Retinerea lot in lot va depinde insa de modul in care se vor prezenta in meciurile amicale pe care le vom disputa in zilele urmatoare. Este posibil ca primul test al anului sa aiba loc chiar in acest cantonament. Dupa ce Otelul a declinat oferta de a juca o partida de verificare, vom stabili miine (n.r. – astazi) daca ne vom intilni cu o echipa brasoveana de liga a treia, Unirea Tarlungeni".

Altfel, astazi se va limpezi si situatia jucatorului Mihai Pintilii, fundasul petrosanean urmind a da curs uneia dintre ofertele pe care le are, incluzind si Politehnica Iasi.

Comentarii