Bute: As putea boxa cu Ward in New York sau chiar acasa la el

duminică, 18 decembrie 2011, 17:20
2 MIN
 Bute: As putea boxa cu Ward in New York sau chiar acasa la el

Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminica, dupa finala Super Six castigata de Andre Ward, ca orasul New York este o optiune pentru un eventual meci cu boxerul american si ca este dispus sa il confrunte pe acesta chiar si la el acasa, in Oakland, informeaza boxingscene.com.

"As putea boxa cu Ward la New York, orasul New York este o optiune. Sunt gata si sa merg la el acasa (in Oakland)", a spus Bute.

Lucian Bute a vorbit si despre finalistul Super Six, britanicul Carl Froch, care a spus in mod repetat ca romanul este supraestimat: "L-as face K.O. pe Froch. Atunci cand am boxat cu Brian Magee, l-am invins dupa zece runde, iar Froch s-a impus in 11 reprize. Cand el l-a infruntat pe Glen Johnson, un arbitru-judecator a fost de parere ca este egalitate, 114-114, iar atunci cand eu am boxat cu Johnson am castigat foarte clar".

Americanul Andre Ward a unificat titlurile WBA si WBC la categoria supermijlocie, dupa ce l-a invins pe britanicul Carl Froch, sambata, la Atlantic City, in finala Turneului Super-Six. Ward a castigat in urma deciziei unanime a arbitrilor-judecatori: 118-110, 115-113 si 115-113. Americanul ramane neinvins dupa 25 de meciuri, iar britanicul a inregistrat a doua infrangere in 30 de meciuri.

Lucian Bute l-a invins pe jamaicanul Glen Johnson in 12 reprize si si-a aparat cu succes centura mondiala pentru a noua oara consecutiv, in 6 noiembrie, in cadrul unei gale la Quebec. Bute, in varsta de 31 de ani, are 30 de victorii la profesionisti, din care 24 prin KO si nicio infrangere. (Mediafax)

Comentarii