Cade cortina la Poli

sâmbătă, 04 decembrie 2004, 00:00
1 MIN
 Cade cortina la Poli

Ieri s-a consumat ultima zi oficiala din acest an pentru Poli Unirea Iasi, ultimul antrenament si o vizita la o biserica aflata in vecinatatea arenei „Emil Alexandrescu” fiind elementele ce au premers vizita la casierie. Chiar daca au mai existat si jucatori nemultumiti datorita calculelor facute, multi dintre jucatorii care au dus echipa pe o pozitie oarecum linistita au plecati linistiti, datoriile fata de cei care au reusit sa asigure o iarna tihinita gruparii din Copou tinzind catre zero.
In paralel, cu citeva scapari statistice, presedintele Marius Stan a prezentat un bilant al primei jumatati a sezonului in curs, la ultima conferinta de presa oficiala a acestui an. Stan a fost insotit de capitanul echipei, Adrian Cristea, ce a reusit sa-si ia un ramas bun deosebit de la Iasi, intr-un cadru semioficial, printul Copoului urmind sa evolueze din retur la campioana tarii, Dinamo Bucuresti.
Astazi, jucatorii lui Poli vor avea parte de un banchet la care presedintele lui Poli, Marius Stan, va sosi in masina de teren pe care a solicitat-o inca dupa recocilierea de dupa demisia data la finele partidei cu Sportul Studentesc, o Toyota RAV 4 ce va fi condusa in perioada urmatoare de seful executivului iesean. (Ov. MINEA)

Comentarii