Ceferistii se judeca din nou cu bautorii de apa minerala

miercuri, 25 august 1999, 23:00
2 MIN
 Ceferistii se judeca din nou cu bautorii de apa minerala

Desi a trecut aproape o luna de la inceperea campionatului diviziei C nici pina acum nu se stie care este rezultatul partidei dintre CFR Citadin Iasi si Apemin Borsec care a fost programata in prima etapa. Se stie ca in prima faza partida nu s-a disputat ca urmare a deciziei arbitrului Bogdan Zamfirescu care a catalogat drept neregulamentar gardul imprejmuitor al arenei Tineretului. Reprogramata de FRF pentru miercurea trecuta, partida nu a avut finalitate nici atunci, meciul fiind intrerupt cu 6 minute inainte de final la scorul de 3-1 pentru oaspeti. In acel moment, la stadion nu a ramas nici un medic, ambele cadre sanitare asigurate de gazde plecind spre spital cu 2 jucatori ieseni accidentati. Cum oaspetii nu erau insotiti de medic, arbitrul a intrerupt partida.
Astazi, la Comisia Campionatului National se va judeca acest caz care poate naste destule controverse.
Daca dreptatea va fi de partea lor si partida va fi omologata cu 3-0, ceferistii ieseni vor ajunge in clasament pe pozitia secunda! Acest loc ar fi mult peste asteptarile noii promovate care, in ipoteza confirmarii, ar putea sa se cocoate spre fruntea clasamentului mai ales ca CFR va disputa urmatoarele trei meciuri Iasi, doua acasa si unul in "deplasare" la Fortus Iasi.
Daca elevii lui Dorinel Toiu au motive de a zimbi, surprinzatoarea victorie de duminica de la Pascani aducind un tonus excelent, la Fortus debutul este greu, asa cum erau asteptarile. Incepind foarte tirziu pregatirile si fiind alcatuita din jucatori adunati din cele patru directii ale vintului (sugestiv este faptul ca duminica, in etapa a patra, au debutat la Iasi inca 3 jucatori!), trupa pastorita de Pavel Hodea se regleaza din mers insa pina la atingerea nivelului existent in divizia C mai este de lucru. Cum iesenii s-au instalat deja pe antepenutlimul loc iar programul urmatoarelor trei etape este foarte dificil nu este exclus ca revirimentul celor de la Fortus sa trebuiasca a incepe atunci cind echipa deja este pe ultimul loc, iesenii bazindu-se si pe lungimea campionatului. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii