Cu cine pleaca Poli la drum?

joi, 15 ianuarie 1998, 00:00
1 MIN
 Cu cine pleaca Poli la drum?

Printre alte lucruri, care urmeaza a fi definitivate vineri, va fi stabilit si lotul cu care Politehnica Iasi va aborda returul campionatului. Atunci va fi clarificata si situatia lui Costel Tiron care si-a exprimat dorinta de a urma traseul lui Cojocaru, deci de a pleca in Republica Moldova, acolo unde fotbalistul amintit a mai activat in trecut. Jucatorii tineri care vor ramine in lotul echipei sint urmatorii: Gavrilescu, Filip, Sandu, Onut, Ilie si Ciobanu. Ultimul, fost la CFR Citadin, va fi, dupa toate probabilitatile, cel de-al treilea portar al Politehnicii.
Ramine de vazut care va fi modul de colaborare dintre noul antrenor principal Silviu Stanescu si jucatorul Sorin Sava care a avut in tur destule evolutii apreciate. Reamintim ca la ultimul mandat la Politehnica, tehnicianul amintit l-a exclus din lot pe fotbalist, motivind, printre altele, ca "Sava este poet".
In privinta meciurilor amicale, in afara lui Ceahlaul Piatra Neamt, Politehnica va mai juca, aproape sigur, si cu Foresta II Falticeni, urmind ca, in scurt timp, sa fie contactate si alte cluburi pentru perfectarea unor astfel de meciuri de pregatire. (Ovidiu MINEA)

Comentarii