Cui lumineaza Astra drumul spre titlu?

marți, 21 mai 2002, 23:00
2 MIN
 Cui lumineaza Astra drumul spre titlu?

Astra Ploiesti – FC National: Categoric, cel mai important meci al etapei, jucatorii lui Cosmin Olaroiu putind pierde primul loc, daca nu cistiga acest joc. Astra a demonstrat in acest retur o forma deosebita, deci, va fi un obstacol dificil pentru bancari.
Dinamo – FC Arges: Pentru Dinamo, orice punct pierdut pina in finalul campionatului inseamna sinucidere curata. Victoria asteptata a "ciinilor" va depinde si de replica echipei argesene, care a "popit" pe multi in retur si a scapat de emotiile retrogradarii.
Ceahlaul Piatra Neamt – Otelul Galati: Elevii lui Lacatus ar putea crea probleme nemtenilor chiar sub Pietricica, dar e greu de crezut ca Ceahlaul ar mai putea avea emotii, chiar si in conditiile unei infringeri. Ambitiile de suprematie moldoveneasca sint mari si ar putea iesi un meci cu scintei.
Rapid – FC Brasov: Nici brasovenii nu mai au de ce se teme, iar Rapidul nu poate uita ca, in campionatul trecut, trupa de sub Timpa i-a suflat medalia de bronz.
UM Timisoara – Petrolul Ploiesti: Ploiestenii mai au sanse de a prinde locul XIV, dar pentru a evita retrogradarea directa au nevoie de sase puncte din trei meciuri. Cum etapa viitoare vine Dinamo la Ploiesti, victoria in meciul de la Timisoara este absolut necesara.
Sportul Studentesc – Gloria Bistrita: Probleme similare si pentru trupa din Regie, numai ca baremul poate fi realizat numai prin victoria asupra Gloriei. Problema este daca bistritenii se vor angaja in lupta, ca in meciul cu Farul…
Farul Constanta – Steaua: Un meci foarte greu pentru constanteni, deoarece Steaua n-a renuntat la ambitiile europene. In plus, sansele stelistilor sint legate de ajungerea titlului in Cotroceni, asa ca au tot interesul sa complice lupta in subsol, in favoarea Petrolului. Complicate mai sint calculele campionatului nostru!
FCM Bacau – Universitatea Craiova : O nocturna interesanta pe stadionul bacauan, intre doua echipe spectaculoase si lipsite de griji.
Partidele Farul – Steaua (transmis de Pro TV) si FCM Bacau – Universitatea Craiova se vor juca de la ora 20,00, restul meciurilor fiind programate, la ora obisnuita, 18,00. TVR va transmite, in direct meciul de la Ploiesti, dintre Astra si FC National. (Nic. G)

Comentarii