Desant giulestean la Galati

vineri, 17 octombrie 1997, 23:00
2 MIN
 Desant giulestean la Galati

Astazi si miine se vor disputa meciurile etapei a XII-a a Diviziei A la fotbal. O etapa deosebit de interesanta, deschisa si inchisa de doua veritabile capete de afis. Astazi, la ora 14:00, la Galati, se va disputa meciul dintre primele doua clasate, Otelul si Rapid. Dupa victoria de la Craiova, echipa lui Simionas devine in mod serios candidata la titlu, dar ambitiile mereu vii ale giulestenilor ii fac sa nu conceapa altceva decit victoria. In plus, se stie ca Rapidul nu a pierdut inca nici un meci pe teren strain; deci, va fi o batalie pe viata si pe moarte! Meciul va fi transmis, in direct, pe programul 1 al TVR.
Fostul lider, FC Arges , a intrat pe linie moarta dupa cele doua infringeri consecutive, cea cu studentii clujeni din Trivale fiind ca un pumn de sare peste rana deschisa a antrenorului Silviu Dumitrescu de plecarea lui Barbu. Colac peste pupaza, "prunarii" se vor deplasa pe stadionul din Ghencea, unde vor intilni o echipa Steaua furioasa si pusa pe fapte mari. De aceea, e greu de imaginat o surpriza in meciul care va avea loc in aceasta seara, de la ora 20:00.
Inchiderea etapei va fi facuta miine, tot de la 14:00, intr-un meci transmis pe programul 2 al TVR: FC National – Universitatea Craiova. Forma slaba a bancarilor, contrazisa doar de victoria in fata Otelului, precum si ambitiile ranite ale ghinionistilor olteni, invinsi mai mult de propriile ratari si de un Arcanu de zile mari, decit de atacul galatean, duc la premisa unui joc in care orice este posibil.
Dintre celelalte meciuri, care vor incepe la ora 16:00, atrag atentia partidele de la Petrosani (Jiul – Dinamo) , derbiul moldovenesc de la Piatra-Neamt ( Ceahlaul – FCM Bacau) si meciul noilor promovate, CSM Resita – Foresta Falticeni . Se vor mai juca partidele: "U" Cluj – Chindia Tirgoviste , Sportul Studentesc – Farul si Gloria Bistrita – Petrolul. ( GIN)

Comentarii