Din nou in Copou

luni, 09 iulie 2012, 22:37
2 MIN
 Din nou in Copou

CSMS Iasi revine astazi in Copou. Dupa doua saptamani in care s-a pregatit in Austria, echipa ieseana se va antrena de acum inainte pe terenurile din complexul "Emil Alexandrescu". Principala preocupare a acestei perioade este definitivarea lotului cu care va fi abordat sezonul 2012-2013. "La ora actuala avem patru transferuri certe: Grigore, Claudiu Ionescu, Jovanovic si Tiganasu. Miercuri vom vedea daca ajungem la un acord cu brazilianul Marcos si costaricanul Diego. Mai suntem in discutii si cu alti jucatori cu care trebuie sa vedem daca vom ajunge la o intelegere. In aceasta saptamana trebuie sa tragem linie si sa definitivam lotul cu care atacam campionatul" a declarat presedintele CSMS, Florin Prunea. Acesta a refuzat sa comenteze afirmatiile antrenorului Ionut Popa, care a declarat luni ca lotul actual este departe de pretentiile Ligii I. "Eu nu comentez afirmatiile antrenorului. Si eu mi-am dorit sa ne intarim mai serios, insa trebuie sa ne adaptam la conditiile pe care le avem" a spus Prunea.

Cea mai sonora dintre pistele pe care Iasul le tatoneaza in aceasta perioada este Andrei Agius (26 ani, 1,82 metri), om de baza in nationala Maltei, unde are 26 de selectii. Fotbalistul, care are si 37 de selectii in nationalele under 21 si under 23 ale tarii sale, a fost legitimat la mai multe cluburi din Malta, Serbia si Italia. Ultima echipa la care a jucat maltezul care evolueaza pe postul de stoper este Latina Calcio, din liga a treia italiana.

Altfel, astazi se va stabili si ora la care se va disputa meciul amical de joi, cu FC Botosani. Iesenii doresc sa dispute testul cu echipa din liga a doua la aceeasi ora la care este programat jocul cu Otelul Galati, de duminica viitoare, din prima etapa a campionatului, adica 19:00.

Comentarii