Experienta zero

duminică, 30 martie 2008, 22:45
2 MIN
 Experienta zero

Dupa ce au fost invinsi si scosi din cursa promovarii in partida similara din toamna handbalistii ieseni si-au dorit sa cistige macar ieri in fata focsanenilor, pentru a razbuna acea partida si pentru a cauta sa recupereze terenul pierdut in perspectiva ocuparii macar a locului secund la final. Insa, de la dorinta la putinta e mare distanta pentru ca Politehnica a avut toate sansele din lume sa cistige acest joc dar a tradat multa lipsa de experienta in final.

Conduse fara echivoc in prima parte, gazdele nu si-au revenit nici dupa pauza. Abia in ultimul sfert de ora situatia s-a intors cita vreme Turcu a agatat citeva mingi si dat senzatia ca este totusi cineva in poarta Politehnicii. Pe val pe seama golurilor marcate de Ifrim si Velicu studentii au condus cu 33-30 cind mai era de jucat putin peste un minut insa lipsa de luciditate si experienta i-a tradat.

Cu doi oameni mai putin pe teren Politehnica n-a fost capabila si tina mingea si sa prelungeasca atacurile luind gol dupa gol dupa actiunile pripite ale lui Petrea si Ifrim. Iar cireasa pe tort a pus-o tocmai cel mai experimentat iesean, Elisei, cel care, cu 15 secunde inainte de final, a fortat un gol cu o bolta de pe propriul semicerc dar a ratat permitind oaspetilor sa atace din nou si sa smulga remiza.

Pentru Politehnica au marcat Ifrim (7 goluri, 1 din 7m), Velicu (7), Damian (6, 1 din 7m), Oniga (4), Druga (3), Daninfeld (3), Elisei (2).

Urmatorul joc al iesenilor este programat tot pe teren propriu, joi 3 aprilie, de la ora 17.00, in compania echipei LPS Piatra Neamt.

Comentarii