Fotbal din greu, la matineu

duminică, 05 mai 2002, 23:00
2 MIN
 Fotbal din greu, la matineu

FC National – Dinamo: Desi intre fotbalul pe care il arata cele doua protagoniste este o diferenta ca de la cer la pamint, meciul aceasta este derbiul campionatului, privind doar prin prisma situatiei din clasament. In plus, clasarea cazului Ceahlaul – Dinamo a mai retezat din sperantele la titlu ale celorlalte echipe, dar toate spera intr-o victorie a bancarilor, considerati mai accesibil. Ramine de vazut cum va functiona pragmatismul lui Olaroiu in fata unor "ciini furiosi".
Steaua – Rapid: Ne-am cam grabit noi sa tragem concluzia ca, la ora actuala, in fata Stelei cistiga oricine, dar ultimele doua etape ne-au contrazis vehement. Ambele echipe trag puternic, cel putin la locurile "europene", iar rivalitatea dintre cele doua este mai presus de orice calcule. Partida va fi transmisa in direct pe TVR 1.
Petrolul Ploiesti – FC Brasov: Dupa infringerea de miercuri, Petrolul poate incepe linistita tratativele cu AEK, pentru un loc in Divizia A, dupa cum se aude. Nemaifiind prea multe puncte de cucerit pina la indeplinirea baremului (mai exact, cinci), ploiestenii pot si stringe si contravaloarea acestui loc… Mai ales ca brasovenii au de unde…
FC Arges – Ceahlaul Piatra Neamt: Dupa doua etape de liniste, FC Arges trebuie sa mai si munceasca oleaca. Nu de alta, dar, chiar daca au invins pe National si Steaua la Bucuresti, "prunarii" nu sint, intru totul, salvati. Mai depinde si de bunavointa lui "Pinalti".
Gloria Bistrita – UM Timisoara: Pentru sarmana echipa din orasul Ripensiei, chiar si baremul de care vorbeam mai inainte reprezinta o iluzie, realizarea sa insemnind 11 puncte din trei etape. Asadar, cale libera pentru Gloria.
Universitatea Craiova – Farul Constanta: Intrebarea care se pune este aceea daca va mai mentine patronul Netoiu pretul prohibitiv la biletele de meci. Nu de alta, dar Craiova are nevoie de sustinere puternica la acest meci care se anunta din categoria acelora cu cutitele pe masa. Acum, Craiova sta la "-5", iar Farul, la "-8". Simbata dupa-amiaza poate fi invers…
FCM Bacau – Sportul Studentesc: Dramatica este situatia unei echipe care joaca frumos, dar se joaca cu punctele cind nu te astepti. Sportul Studentesc, caci despre ea este vorba, incearca lovitura la Bacau, in fata unei echipe care uimeste din ce in ce mai mult. Altfel, spectrul barajului va fi greu de evitat…
Otelul Galati – Astra Ploiesti: Astralii s-au "scos"simtitor in ultimele etape, dovedind ca le prieste aerul Capitalei. Va fi insa mai greu la Galati, unde Otelul lui Lacatus nu cedeaza, mai deloc, puncte. Toate meciurile vor incepe la ora 11. (Nic. G)

Comentarii