Ginduri mari la Pascani

joi, 03 iulie 2003, 23:00
2 MIN
 Ginduri mari la Pascani

In sezonul trecut, CFR Pascani a fost cea mai bine clasata formatie din judetul Iasi in divizia C. In acest an insa, gindurile pascanenilor de a reinvia traditia anilor ’80, atunci cind fotbalul din al doilea oras al judetului traia clipe frumoase in divizia B (chiar cu 2 echipe, la un moment), sint mai mult decit serioase. Astfel, in aceste zile, la cel mai inalt nivel al orasului se poarta discutii importante privind modalitatea de sustinere financiara a unei echipe care sa atace promovarea in viitorul campionat. Se vorbeste atit de implicarea oficialitatilor locale si a factorilor politici dar si de sprijin din partea agentilor economici locali.
Bataie mare este si pentru postul de antrenor principal, la aceasta ora existind doua tabere. Prima (al carui reprezentant de frunte este Dan Salceanu) sustine continuarea colaborarii cu Emil Lupulescu, tehnicianul ce a pregatit CFR-ul in ultima perioada a sezonului trecut, iar a doua (reprezentata de membri ai conducerii executive) si-l doresc ca antrenor pe Daniel Baston. Ultimul – care dupa periplul Poli, Otelul, Ceahlaul, Compostela (Spania), Astra este legitimat la Metalutg Zaporoje (Ucraina) – ar fi tentat sa renunte la salariul de 2000 de dolari lunar pentru a reveni in orasul natal, in postura de antrenor-jucator.
Si in privinta intaririi lotului de jucatori sint vehiculate nume sonore ale fotbalului intern, Danut Munteanu si Sorin Haraga, ambii cu sanse de a fi si antrenori secunzi. Se vorbeste si despre aducerea lui Mihai Dragoi, de la Poli, insa raspunsuri ferme vor fi date abia dupa ce va fi batuta in cuie viitoarea conducere tehnica. (Ovidiu MINEA)

Comentarii