Goana dupa africani

luni, 28 iulie 2003, 23:00
2 MIN
 Goana dupa africani

Presedintele clubului Poli Unirea Iasi, Marius Stan, face de citeva zile naveta intre reprezentantele diplomatice aflate in Bucuresti in scopul obtinerii unor vize de intrare in Romania pentru 4 fotbalisti africani. „Nu credeam ca poate sa existe atita birocratie. Pierd o multime de timp pentru a obtine acceptul intrarii in tara noastra a unor internationali de tineret proveniti din tari africane, pe care-i asteptam sa dea probe la Poli. Pe linga doi fundasi si un atacant din Burkina Faso, a carei nationala a invins, recent, Polonia cu 4-0, intr-un turneu international desfasurat, in Franta, a mai aparut si varianta unui virf camerunez. Toti au sub 21 de ani, nu au nume sonore, ba chiar sint foarte greu de pronuntat, si mi-au fost recomandati de un prieten bun, Marian Tiugan, care traieste in Franta” a declarat Stan.
Pina la aflarea deznodamintului, antrenorii lui Poli Unirea, Vasile Simionas si Narcis Ciocirlan, au continuat sa pregateasca jucatorii avuti la dispozitie in cantonamentul de la Cimpulung Moldovenesc. In rindul acestora nu se mai numara Mihai Alexa, fotbalistul venit de putina vreme de la Zimbru Chisinau, plecind pentru teste la o formatie din Ucraina, care ii promite un contract foarte avantajos.
Stagiul centralizat de pregatire al iesenilor ia sfirsit astazi, cu un ultim meci amical, ce va incepe la ora 10.30, adversara iesenilor fiind proaspata divizionara C, Bucovina Bosanci. Formatia suceveana pregatita de Radu Casuba are mari sanse sa evolueze in sezonul viitor chiar pe stadionul Areni, din Suceava, dupa ce echipa-fanion a fostei Cetate de Scaun a Moldovei a fost exclusa din campionatul diviziei B, in editia trecuta. Dupa revenirea acasa, jucatorii de la Poli vor avea o zi libera, urmind a relua pregatirile joi, in Copou. (Ovidiu MINEA)

Comentarii