Hagi a salvat aparentele

duminică, 28 mai 2000, 23:00
2 MIN
 Hagi a salvat aparentele

Lobont (6) – a tinut mult sa nu dezamageasca la primul sau meci oficial pe arena echipei la care joaca si, in mare masura, a reusit, chiar daca la primul gol, un reflex marca… Lobont ar fi putut pastra scorul alb la pauza.
Filipescu (5) – a fost pus deseori in dificultate de Overmars, care l-a depasit foarte usor si la primul gol; a apelat deseori la faulturi pentru a compensa si handicapul de viteza.
Gica Popescu (5) – la experienta si valoarea lui modul in care a fost depasit de Kluivert la golul doi este de neiertat; dublajul a fost deseori intirziat, nereusind sa fie omul care ar fi trebuit sa puna ordine in defensiva vraiste a tricolorilor.
Ciobotariu (4) – a fost surclasat de Kluivert, in duelurile directe fiind dominat la toate capitolele: viteza, joc aerian etc.
Chivu (5,5) – pe partea lui, olandezii au fost preocupati in prima repriza mai mult sa-l blocheze pe Hagi decit sa atace; nederanjat prea mult a preferat totusi sa nu urce in ofensiva jucind foarte prudent; a gafat copilareste in startul partidei la citeva faze neimportante insa a mai uitat din trac pe parcurs.
Dan Petrescu (5) – lipsa jocurilor din picioare din ultima vreme s-a simtit din plin, in afara ocaziei din minutul 18 neiesind cu absolut nimic in evidenta, fiind aproape absent din joc;
Lincar (5,5) – a inceput slab insa pe parcurs si-a mai revenit; mai are pina a deprinde arta de a inchide culoarele de patrundere la plus putind fi trecute destul de exactele iesiri din aparare;
Maldarasanu (4,5) – depasit clar de miza, nu s-a regasit in ciuda depunerii unui efort urias; a incercat sa fie peste tot insa niciodata nu s-a gasit intr-un loc util.
Hagi (7) – nervozitatea excesiva a umbrit iarasi prestatia capitanului tricolorilor care, chiar daca nu a stralucit ca alta data, a fost cu o clasa peste coechipieri;
Moldovan (6) – in conditiile prestatiei ultradefensive a liniei mediane din prima repriza, s-a zbatut foarte mult insa lipsa "materiei prime" l-a facut sa "ghiceasca" degeaba culoarele spre poarta lui van der Sar; pina la urma a reusit cu noroc sa-si faca norma de virf
Mutu (6) – transformat intr-un anonim de Stam in prima repriza, a inceput sa arate ca joaca la Inter in partea a doua a meciului, beneficiind si el de conjunctura schimbarii la fata a jocului.
D. Munteanu (5,5) – desi mai discret ca de obicei, intrarea lui s-a simtit in economia jocului;
Contra (6) – si-a mai depus o data candidatura la postul de titular, fiind cel mai in forma fundas dreapta roman;
Fl. Petre (5,5) – a adus un plus de viteza in jocul tricolorilor, neavind insa timp prea mult de a intra in joc;
Ganea (4,5) – intr-un sfert de ora de prezenta pe teren, a avut o ocazie imensa care nu se rateaza la acest nivel. (O.M.)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii