Iaca mincinosul!

vineri, 14 mai 2004, 23:00
2 MIN
 Iaca mincinosul!

In timpul meciului cu Dacia Unirea Braila si la sfirsitul acestuia, mai multi spectatori ieseni au huiduit, exprimindu-si nemultumirea fata de evolutia echipei iesene. Fanii nu au avut o tinta predilecta, contestarea acestora atingindu-i si pe jucatori si pe antrenorul Simionas si pe presedintele Stan. Ultimul a avut marti o discutie privata cu capii galeriei, in urma careia peisajul s-a schimbat cu 180 de grade. Miercuri la Buzau, circa 15 membri ai galeriei au scandat minute in sir numele lui Stan, contestind reporterul „Ziarului de Iasi”ce semnalase neregulile activitatii presedintelui. Mai mult chiar, Stan a sustinut enormitatea faptului ca subsemnatul i-a pus pe membrii galeriei sa fluiere la finele partidei cu Braila, declaratia aparind ieri in doua insignifiante cotidiane locale, ale caror reprezentanti – aplaudaci ai presedintelui, nu au respectat nici deontolgia profesionala (ce obliga sa ceri si parerea persoanei acuzate) nici spiritul de colegialitate (pe care l-am aplicat in cazul unuia dintre ei, atunci cind a fost facut arsice, cu argumente, de arbitrul Toni Helesteanu), nici adevarul (Marius Srainer, unul dintre sefii galeriei, negind ieri faptul ca a sustinut declarativ varianta lui Stan, asa cum reiese dintr-un ziar de ieri).
Parsiva minciuna a iesit insa repede la iveala. Ambii sefi ai galeriei au declarat ca subsemnatul nu a avut nici un amestec in manifestarile suporterilor de la finele intilnirii cu Braila, cercetarile efectuate de oficiali ai clubului confirmind acest lucru.
Auzind de aceste fapte si primind confirmarea veridicitatii lor, presedintele Consiliului de Administratie, Gheorghe Nichita a declarat: „Pentru ce a facut Marius in aceasta saptamina ii acord o bila neagra! Nu este posibil sa faci asemenea afirmatii grave fara sa fie adevarate si sa incerci sa arunci, prin mijloace de acest gen, o lumina nefavorabila asupra unei persoane care te critica. Din pacate, activitatea buna pe care Stan o are pe linie sportiva este umbrita de relatia proasta pe care o are cu o anumita parte a presei, lucru ce face, ca si in cazul disputelor verbale cu Vasluiul, sa tirasca si clubul in scandaluri ce pun Poli intr-o lumina nefavorabila. Va avea un vot de blam din partea mea si va trebui sa-si revizuiasca serios atitudinea la acest capitol”.
Marius Stan nu a raspuns ieri telefoanelor noastre. (Ovidiu MINEA)

Comentarii