In pragul falimentului!

marți, 06 aprilie 1999, 23:00
2 MIN
 In pragul falimentului!

este asteptat cuvintul primarului Simirad, plecat in America, sau un ipotetic investitor care sa preia clubul
Asa cum era de asteptat, retragerea lui Mihai Alexa din Consiliul de Administratie a insemnat practic declansarea principiului dominoului in rindul membrilor CA, ieri fiind ultima sedinta a acestui organism care s-a dizolvat.
La ora actuala, situatia clubului iesean este foarte critica. In mod normal, presedintele FCM Poli, Vasile Drutca ar trebui sa convoace minimum 21 de membri ai Adunarii Generale a clubului pentru a infiinta un nou Consiliu, insa cum din acest organism fac parte in principal membrii din desfiintatul CA este foarte putin probabil ca se mai poate face ceva. Drept urmare, greul ramine acum in exclusivitate pe umerii SC Iasi XXI. Managerul acestei societati, Romeo Olteanu ne-a declarat: "Situatia este foarte critica. Pina la infiintarea unui ipotetic nou Consiliu de Adminsitratie, conform contractului de asociere existent intre club si SC Iasi XXI treburile urmeaza a fi coordonate de cite doi (conducatorul si contabilul) reprezentanti ai clubului si ai societatii. Vom analiza pe ce bani contam sigur si, in functie de acestea, vom revizui sumele pe care angajatii le vor primi pentru a ne intinde atit cit ne e plapuma. Oricum, un cuvint foarte important privind viitorul clubului il astept si de la domnul primar dupa revenirea din SUA, dupa Paste".
De altfel, la ora actuala, Constantin Simirad este singurul asteptat sa directioneze clubul in continuare. Invitat ieri sa prezinte o pozitie oficiala din partea "proprietarului", viceprimarul Vasile Dumitriu a aminat acest lucru spunind ca acest lucru il va face Simirad.
Cel mai mare pericol care apare in aceasta situatie la un club ramas fara stapin il reprezinta posibilitatea aparitiei multor nereguli vizavi de vinzarea jucatorilor valorosi care nu vor mai putea fi tinuti la Iasi doar pe baza de vorbe.
O alta solutie, foarte putin probabila in Iasi, este venirea unor investitori are sa preia un club care, la ora actuala, este inca foarte tentant, cu destui jucatori valorosi si fara datorii. Vrea cineva o echipa de fotbal? (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii