Invitati la Chisinau

marți, 13 mai 2008, 20:44
2 MIN
 Invitati la Chisinau

Cu toate ca au incheiat sezonul in urma cu o saptamina, handbalistii de la Politehnica Iasi continua pregatirile. Daca jucatorii care fac parte din echipa de juniori I de la LPS se pregatesc pentru turneul final care se va desfasura saptamina viitoare la Brasov, ceilalti componenti ai lotului continua antrenamentele pentru a fi in forma pentru un turneu in Republica Moldova programat la sfirsitul saptaminii viitoare. "Am primit o invitatie de la Olimpus Chisinau pentru a participa la un turneu destul de amplu, programat saptamina viitoare. Sint mai multe echipe invitate si vreau sa stabilim ceva contacte in cazul in care ne vom hotari sa transferam jucatori din strainatate.", spune directorul sportiv Dan Constantinescu, care a aflat ca la aceasta competitie vor mai fi prezente doua echipe din Ucraina, cite una din Belarus si Rusia plus doua din Chisinau.

In conditiile in care nu va putea miza pe Daninfeld, Oniga, Gherciu si Dascalu, care vor pleca la Brasov alaturi de antrenorul Costel Schender, Constantinescu se gindeste sa duca in Moldova ceilalti jucatori din lot dar si citiva handbalisti aflati in vizor pentru sezonul viitor. In conditiile in care din lotul actual expira contractele pentru citiva jucatori conducatorii vor negocia in perioada urmatoare cu acestia si se gindesc sa-si completeze lotul.

Macar la acest moment tintele se refera la jucatori de la echipe cu care Politehnica s-a intilnit in sezonul trecut, respectiv Universitatea Galati, HC Vaslui, LPS Piatra Neamt si Neptun Constanta. "Am discutat deja cu acestia si vom analiza in ce masura ii putem aduce la Iasi. Pe unii dintre ei cred ca-i iau la Chisinau sa vedem cum se misca.", a mai precizat Constantinescu, care are pe lista handbalisti ce pot acoperi posturile considerate deficitare in acest moment respectiv portar, pivot si conducator de joc.

Pina atunci, conducatorii si tehnicienii clubului au programata astazi o intilnire cu jucatorii pentru a analiza sezonul recent incheiat, unul nesatisfacator atita vreme cit iesenii nu numai ca au ratat prezenta la barajul de promovare dar au pierdut pina si locul secund in serie.

Comentarii