Marcel Cojocaru trece Prutul!

miercuri, 07 ianuarie 1998, 00:00
2 MIN
 Marcel Cojocaru trece Prutul!

Nemultumit de stimulentele materiale foarte mici si de permanentele intirzieri in achitarea drepturilor financiare, percutantul virf al Politehnicii Iasi, Marcel Cojocaru, a anuntat, inca inainte de Sarbatori, ca vrea sa plece din Copou. Dintre ofertele venite pe adresa sa, se pare ca virful iesean o va alege pe cea de la campioana en-titre a Republicii Moldova, Constructorul Chisinau, echipa la care activeaza si Vasile Apachitei, un alt fost jucator al lui Poli. Cojocaru a plecat deja in pregatiri, la Chisinau. Asadar, dupa Pancu si Baston, Politehnica poate pierde, intr-o perioada cu putin mai lunga de un an, un al treilea virf de certa valoare.
Referitor la cei doi jucatori ieseni care aveau posibilitatea de a deveni jucatori liberi, lucrurile s-au mai modificat. Astfel, receptind amenintarile prin care fundasul Catalin Abalasei dorea sa depuna memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului, presedintele Politehnicii Iasi, Virgil Miron, a stins litigiul cu fotbalistul in cauza. "Deoarece am auzit ca deja Ceahlaul intrase pe fir, am facut eforturi si am achitat drepturile lui Abalasei. Nu stiu insa cum vom rezolva problema cu Dragos Urdaru, care se pare ca a intrat si el in vizorul clubului nemtean. Deocamdata, nu avem posibilitatea sa onoram si drepturile lui. Vom incerca, daca si jucatorul va fi de acord, sa-i esalonam plata sumei pe care o are de incasat", a precizat Virgil Miron.
Contactat telefonic, Dragos Urdaru a declarat: "Eu am lasat prima liga, pentru a juca acasa, si sper ca, pina la urma, sa fiu inteles si eu. Nu sint un golan care sa fortez mina conducerii, insa cred ca, din septembrie si pina acum, puteau sa se gaseasca solutii de achitare a dreptuilor mele, stipulate in contract. Deocamdata, mai am rabdare, insa, daca nu voi primi toti banii care mi se cuvin, voi fi nevoit sa incep sa analizez cele citeva oferte pe care deja le am". (Ovidiu MINEA)

Comentarii