Miroase a blat?

miercuri, 04 august 2004, 23:00
2 MIN
 Miroase a blat?

In numarul de marti al „Gazetei Sporturilor”, unul dintre cei mai apreciatit gazetari sportivi din Romania, Catalin Tolontan, a publicat o tableta care cuprinde urmatoarea fraza: „Specialitatea lui (n.n. – Dinu Gheorghe, presedintele Rapidului) a devenit penumbra, astfel incit te intrebi ce legatura e intre aparitia sa in Giulesti si felul in care Arcanu a cazut in fund la golul Rapidului sau cel in care Tinel Petre a ratat penaltyul Iasiului?!” Rindurile au stirnit o adevarata furtuna in Copou, mai ales ca si in timpul meciului cei doi fotbalisti ieseni au fost priviti cu ochi strimbi din tribune.
Presedintele lui Poli, Marius Stan si portarul Dorin Arcanu au reactionat ieri. „Aluziile la faptul ca Arcanu si Tinel nu si-au aparat corect sansele mi se par nepotrivite. Sint total de partea jucatorilor in legatura cu aceste simple supozitii. Cind voi afla ceva necurat voi fi necrutator pentru ca, mai devreme sau mai tirziu, lucrurile ciudate din fotbal se afla. Asa se intimpla si atunci cind se anunta brusc ca un jucator a intrat in conflict cu conducerea, preferindu-se de obicei aruncarea pisicii moarte in curtea altuia” a spus Stan, in timp ce Arcanu a vazut un complot! „Sint practici vechi, securiste as spunemm sa lansezi acuzatii impotriva unor echipe mici, pentru a le destabiliza si pentru a crea o tensiune de care sa profite celelalte contracandidate!” a declarat portarul lui Poli, aparat si de antrenorul Vasile Simionas, ce a spus ca are incredere deplina in fotbalistii sai.
Chestionat pe aceasta tema, Tinel Petre s-a dovedit a fi mult mai sigur decit atunci cind a executat penaltiul in meciul cu Rapidul, desi Simionas a spus ca fotbalistul desemnat sa execute lovitura era Pacurar. „Nu vreau sa vorbesc. Ati vorbit voi, ziaristii, destul despre meciul ala” a aruncat peste umar fotbalistul ce are 5 meciuri jucate la Poli in mai bine de jumatate de an. (Ovidiu MINEA)

Comentarii