Nocturna in Copou!

marți, 24 august 2004, 23:00
3 MIN
 Nocturna in Copou!

misiunea „Sport Show cu Ovidiu Minea”, difuzata in fiecare luni de Tele M, a scos la iveala si in aceasta saptamina o serie de lucruri interesante legate de fotbalul iesean. Prezent in studio, presedintele CA al FC Poli Unirea, Gheorghe Nichita, a declarat ca in retur echipa ieseana va putea juca meciurile de pe teren propriu la lumina reflectoarelor. „Pe 6 septembrie, in sedinta Consiliului Local, se va lua in discutie caietul de sarcini privind iluminatul public, unde este prevazuta si montarea unei instalatii de nocturna in Copou. Daca se va aproba, vom trece imediat la licitatie si, apoi, la executia lucrarii. Eu cred ca in retur Poli va putea juca in nocturna meciurile de pe teren propriu” a spus cel care este si primarul Iasului.
Luat la rost de mai multi telespectatori ce au telefonat in emisiune in legatura cu deficientele organizatorice aparute la meciul cu Rapidul, Nichita a reactionat: „Daca eram eu in Iasi, nu se intimpla asa ceva! Dar nu mi se pare normal ca primarul Iasului sa se ocupe de intrarea la stadion! Au fost multe deficiente de organizare, dar si probleme subiective. Amintesc doar de personalitati ale Iasului din diverse domenii, care pina acum nu stiau unde e stadionul, si care au venit la meci cu bunicul, cu nepotul, reusind sa intre datorita indulgentei cordoanelor de ordine. Asa s-a facut ca oameni care au platit abonament nu au putut ajunge la locurile lor. Oricum, am atras atentia conducerii executive ca astfel de incidente regretabile sa nu se mai repete sub nici o forma. Daca nu vor gasi solutii, le-am spus ca toate locurile sa fie numerotate si fiecare spectator sa aiba scaunul sau la meci”.
Presedintele CA s-a aratat nemultumit si de jocul echipei. „In Claudiu Ionescu ne-am pus atitea sperante insa el e indragostit de minge, Onofras nu confirma si lista ar putea continua chiar cu Cristea, care joaca uneori cu frina de mina trasa, terminind meciul fara sa fie epuizat!”
Acuzat de faptul ca intentioneaza sa renunte la sefia CA intr-un moment greu al echipei, Nichita a declarat: „Intentia mea se datoreaza lipsei de timp si adversarilor politici care lovind in mine lovesc si in echipa. Asta nu inseamna ca nu voi sprijini fotbalul si celelalte sporturi, mai ales handbalul, caruia Primaria ii aloca 100 de milioane lunar si baschetul. Oricum, pe viitor imi doresc ca sustinerea financiara a lui Poli sa fie bazata pe sectorul privat, Primaria urmind a suporta cheltuielile legate de stadion, de Centrul de Copii si Juniori precum si o suma mica din nevoile echipei mari”.
In privinta renuntarii la serviciile fostului amic Pavel Hodea, Nichita a spus: „Eu am spus ca era nevoie si de el si de Marius Stan. I-am lasat sa inoate impreuna. Cind am vazut ca nu exista cale de intelegere intre ei si nu se mai putea face nimic, Stan conditionind continuarea activitatii de primirea prerogativelor totale, am luat cea mai putin rea decizie ce putea fi luata”.
Test cu „satelitul”
Microbistii ieseni ce vor sa-i urmareasca la lucru pe cei doi australieni veniti in probe la Poli (Rocco si Mitchell) vor avea acest prilej astazi, de la ora 11, 00 in Copou, cind divizionara A va disputa un test cu „satelitul” sau, formatie promovata in acest sezon in divizia C de fotbal. Poli II va debuta in esalonul trei pe 3 septembrie, de la ora 17, cind va intilni pe teren propriu un alt „satelit”, al lui FCM Bacau, in aceeasi runda CFR Moldova Iasi urmind a evolua la Radauti. Derbiul iesean al diviziei C este programat in runda a treia, pe 17 septembrie. (Ov. MINEA)

Comentarii