Pista neagra

duminică, 27 iulie 2003, 23:00
2 MIN
 Pista neagra

Intirzierea reluarii pregatirilor cu o saptamina se resimte asupra programului actual al fotbalistilor de la Poli Unirea. Acestia au avut ieri programate doua antrenamente desi, de obicei, in cantonamente, duminica este programata o singura sedinta de pregatire. Cu o zi mai devreme, jucatorii ieseni remizasera, 1-1 (0-0) cu Unirea Urziceni, grupare nou-promovata in divizia B. Concluziile partidei in viziunea antrenorului principal, Vasile Simionas, au fost: „Unirea este o echipa formata din jucatori bucuresteni in mare majoritate, de aici rezultind si caracterul tehnic al echipei pregatite de Marin Dragnea si Costel Stanici. Beneficiaza de conditii extraordinare, pornind de la mici detalii si echipament pina la un autocar ultramodern. Cei mai cunoscuti jucatori sint Verdes si Baldovin, ce au evoluat in prima liga. Primele 70 de minute ne-au apartinut, avind vreo 8 ocazii fata de numai una a lor. Pe final, oboseala celui de-al treilea meci in patru zile si-a spus cuvintul, Urziceniul deschizind scorul pe fondul unei gafe mari a lui Cercel. Cu 9 minute inainte de final insa, Dobrea a egalat”. Antrenorul iesenilor a spus ca datorita racelilor contactate de Alexa si Vaduva, a accidentarilor lui Cristea I si Gafita si a perioadei de recuperare urmate de Matinca a mizat pe: Ilie (Branet) – Gheban (Abalasei), Bernard (Paraschiv), Ad. Ilie, Ionescu, Cercel – Mitruc, Dragoi (Cristea II), Croitoru (Botan) – Pacurar (Bilba), Dobrea.
Simionas a readus aminte de problemele din linia mediana: „Pe Botan si Matinca nu putem conta suta la suta din startul sezonului, asa ca avem nevoie neaparat de doi mijlocasi. Nici ceilalti jucatori testati nu au confirmat, cu exceptia lui Alexa”.
Presedintele clubului, Marius Stan incearca o metoda ingenioasa de a satisface cererile antrenorului, Poli tatonind o pista care livreaza jucatori africani, in calculele iesenilor aparind trei nume.
Astazi, gruparea din Copou va mai efectua doua antrenamente, urmind ca miine sa paraseasca localitatea Cimpulung Moldovenesc, nu inainte de a mai disputa un joc amical (ora de start, 10.30), cu nou-promovata in divizia C, Bucovina Bosanci, echipa pregatita de Radu Casuba. (Ovidiu MINEA)

Comentarii