Poli joaca de florile dalbe

duminică, 26 februarie 2006, 21:37
2 MIN
 Poli joaca de florile dalbe

Poli: Branet (’61 Marc) – Toma (’80 Beceru), Onut, Ciobanu, Bordeanu (’65 Dianu) – Iurisniti (’75 Mitruc) – Arhire (’46 Miclea), Gavatorta (’80 Tincu), Ciubancan (’46 Rednic) – Cernoch, Onofras (’61 Bilba).
Ceahlaul: Covrig – Feizula (’55 Purica), Nohai, Alistar, Forminte, Macovei (’55 Vitelaru) – C. Ilie, T. Serban, Ivasca (’71 Borz) – Baicu (’75 Petrache), Doicaru (’85 M. Ilie).
Cu doar sapte zile inainte de startul returului, Politehnica a confirmat forma slaba in care se afla, iesenii incheind fara gol in meciurile amicale o saptamina in care, a intilnit adversari „subcalibrati”. Dupa remiza cu Bacaul de joi, simbata, gruparea din Copou a fost depasita fara drept de apel de liderul B1, Ceahlaul Piatra Neamt, dimensiunile reduse ale diferentei, 0-1 (0-1), datorindu-se uriaselor ocazii irosite de nemteni in actul doi, atunci cind Doicaru (’51), Baicu (’59), Ilie si Serban (’73) nu au nimerit tinta desi s-au aflat la doar 6 metri de portar ori de poarta goala, in cazul lui Baicu! Asa ca singurul gol al elevilor lui Marin Barbu a ramas cel inscris in minutul 6 de Baicu, ce a reluat o centrare de pe dreapta a lui Feizula. Poli nu a reusit sa-l puna in pericol serios pe Covrig decit la suturile din afara careului trimise de Arhire (’30) si Ciobanu (’70).
Din punct de vedere tactic, a iesit inca o data in evidenta faptul ca iesenii nu au invatat lectia „4-4-2”. In defensiva, flancul sting a fost vulnerabil, majoritatea actiunilor periculoase ale adversarilor derulindu-se pe aceasta parte, spatiile largi dintre stoperi si fundasii laterali fiind speculate de Ceahlaul, ce a etalat un joc mult mai inchegat decit Poli. Acest lucru este si mai surpinzator daca tinem cont de faptul ca la mijloc Poli a avut pe linga superioritate „sonora” si avantaj numeric, lucru ce nu s-a simtit deloc la constructie, foarte greoaie. Nici atacul nu a dat semne bune, Cernoch nefiind deocamdata virful atit de asteptat.
Concluzionind, saptamina trecuta, alba, oarba si oabla pentru Poli, trebuie privita ca un serios semnal de alarma in perspectiva partidei cu Timisoara, de simbata.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii