Popa, gradinarul

joi, 22 mai 2008, 20:29
1 MIN
 Popa, gradinarul

In aceste zile, antrenorul Ionut Popa se bucura din plin de binefacerile vacantei. „Sint satul de drumuri, asa ca toata vacanta voi sta acasa, la Arad. Ma ocup, in principal, de treburile casei, pe care nu am avut cum sa le rezolv de atita timp" a spus tehnicianul, care a precizat ca principala sa preocupare este gradinaritul.

Pe primul loc e gradinaritul. Imi fac gazonul, plantez arbusti, garduri vii, flori! Imi place asa mult, ca mi-am cumparat si chiar mi-am facut scule care sa ma ajute" a precizat tehnicianul, care a glumit: „Daca nu voi mai antrena, mi-am gasit o meserie pe care o fac cu placere. Am inteles ca se cistiga bani frumosi din gradinarit. Si cind le spun la clienti ca gradinarul lor are licenta FIFA, sa vezi cite solicitari voi avea!".

In ciuda faptului ca a lasat fotbalul pe planul doi, antrenorul care a anuntat ca dupa 1 iunie se va gindi la viitorul sau profesional nu se poate rupe complet de sport. „Am fost la finala Campionatului National de baschet feminin, pe care l-a cistigat Aradul, joc aproape in fiecare zi un fotbal sau un tenis cu piciorul cu prietenii, ma mai uit la un meci, insa nu din obligatie, ci doar cind am chef" a declarat Ionut Popa, care a concluzionat: „E excelent in vacanta!".

Comentarii