Se danseaza in draci

luni, 30 noiembrie 2009, 22:58
2 MIN
 Se danseaza in draci

Sfirsitul saptaminii trecute a impartit lumea dansului sportiv din tara in doua. Daca la Turda s-au intilnit sportivi din jumatatea de vest a tarii, la Galati si-a dat intilnire ceilalti. Pe malul Dunarii au ajuns si sportivi de la trei cluburi iesene (Reflex, Imperial si Vogue Dans) pentru Cupa "Beija Flor", competitie de mare anvergura care a gasit la start 350 de perechi. Dupa ce la inceputul lunii noiembrie a iesit campioana la clasa D 10-11 ani, perechea de la Reflex, Cristian Sufragiu – Ioana Marin, n-a avut probleme si s-a impus si la Galati la clasa D 6-11 ani, acolo unde Iasul a ocupat si locul secund prin perechea Calin Afloarei – Ioana Prisacaru (Imperial). Alte doua perechi iesene pe podium au mai fost in concursul Basic latino 16-35 ani, acolo unde Emil Impuscatu si Andreea Dumitrascu respectiv Andrei Arseni si Anca Prisacaru (ambele de la Imperial) au ocupat locurile I respectiv III. Tot perechea Impuscatu – Dumitrascu a mai luat un loc III la Open latino 16-35 ani in vreme ce cuplul Alonzo Ghiorghica – Diana Abacioaei (Reflex) a venit pe III la categoria Hobby 16-35 ani. In fine, chiar daca n-a prins podiumuri, clubul Vogue Dans a fost aproape dupa ce perechile Codrin Postu – Andra Sava si Bogdan Andrei – Diana Chifan s-au clasat pe locurile IV respectiv V la Clasa E 10-11 ani.

Mentionam ca in urma cu o saptamina alti dansatori de la doua cluburi iesene au avut prestatii bune la Cupa "Dance Art" organizata la Tg. Mures. Astfel perechea Cristian Sufragiu – Ioana Marin (Reflex) a obtinut locul I la Basic 6-11 ani si locul II la clasa D 6-11 ani, George Iftimie – Nicoleta Lazar (danceplanet.ro) au cistigat concursul la clasa E 12-13 ani, Mihnea Miron – Silvia Strahotin (danceplanet.ro) au cistigat la Open latino 12-13 ani si au venit pe locul secund la Open standard 12-13 ani, Stefan Popa – Georgiana Dumitrescu (danceplanet.ro) au ocupat locul III la clasa E 10-11 ani, in vreme ce Razvan Manole – Olga Negoduico (danceplanet.ro) au cistigat concursul Open latino 16-35 ani.

Competitiile de dans sportiv se vor derula in tara in fiecare week-end pina in preajma Craciunului iar cluburile iesene si-au anuntat deja prezenta la aceste manifestari

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii