Se raspindesc ca potirnichile

miercuri, 30 mai 2001, 23:00
2 MIN
 Se raspindesc ca potirnichile

Exodul fotbalistilor experimentati ieseni continua. Ieri a parasit Iasul Victor Medeleanu, jucatorul ce a anuntat ca vrea sa incerce sa se transfere de la Poli, pretul stabilit de conducerea clubului fiind de 20 000 $ pentru un club din tara, suma urmind a se dubla in cazului unei echipe din strainatate. Termenul limita stabilit de conducerea ieseana pentru anuntarea intentiilor fotbalistului, aflat inca sub contract cu clubul local este 1 iulie. Exemplul lui Medeleanu a fost urmat si de Besleaga, care, dupa ce a plecat simbata din Iasi, a revenit abia ieri…. pentru a-si lua bagajele. Si Besleaga a declarat ca vrea sa plece din Copou, el urmind sa-si caute o echipa care sa negocieze transferul cu Poli, club ce il are sub contract pe inca doi ani.
Nici Ionel Serban nu a mai fost prezent in aceasta saptamina in Copou, el lasind sa se inteleaga ca nu va mai reveni in Iasi deoarece a fost anuntat ca nu va mai fi utilizat pina la finele sezonului. Situatia acestuia este mai simpla, el urmind sa primeasca acceptul de transfer imediat ce va returna suma modica ce a primit-o la venirea in Copou. Ionel Serban a semnat doar pentru jumatate de an cu Poli.
Cum portarul Luca a cazut in dizgratia directorului sportiv Danut Munteanu, iar jucatorii locali Urdaru si Petrache nu vor fi folositi in ultimele trei etape ramase de disputat, singurii seniori pe care, teoretic, s-ar putea conta in meciul de simbata, de la Sacele, ramin Bodoga (revenit la fotbal dupa doi ani de inactivitate), Capusa si Claudiu Dumitru. Ultimul nu va juca insa sigur, o dificila problema dentara impiedicindu-l sa se pregateasca in aceasta saptamina. Fiul fostului antrenor al lui Poli va reveni luni in Iasi, insa doar pentru putina vreme, plecarea lui pentru probe in Germania, aminata pentru o perioada, fiind iminenta. In ceea ce-l priveste pe Capusa, se pare ca nici el nu va merge la Sacele, singurul senior raminind Bodoga!
In atare conditii, este greu de crezut ca Poli va putea realiza ceva pe terenul colegei de suferinta din subsolul clasamentului. Scorul inregistrat ieri in amicalul cu divizionara C, FC Unirea 2000 (0-4!) spune multe despre valoarea actuala a juniorilor ce alcatuiesc echipa fanion a Iasului. (Ovidiu MINEA)

Comentarii