Secretul lui Bordeanu

joi, 19 ianuarie 2006, 00:00
2 MIN
 Secretul lui Bordeanu

Circa jumatate din fotbalistii Politehnicii (Br?net, Plesca, Onut, Bernard, Bordeanu, Mitruc, Gavatorta, Daniel Rednic, Tincu, C?ta, P?limaru, Vrajitoarea, precum si N. Cristea si Paul Bogdan, veniti in probe, dar care au sanse aproape nule de a ramine in lot) au efectuat ieri, la Policlinica pentru Sportivi din Iasi, vizita medicala, restul lotului urmind sa fie testat vineri. Medicul gruparii din Copou, Marius Pralea, a declarat ca, dupa primele investigatii, nici unul dintre jucatori nu are vreo problema majora. „Interpretarea totala a rezultatelor obtinute o vom face saptamina viitoare, insa, primele determinari nu au reliefat vreo problema imporanta” a spus Pralea, care a confirmat faptul ca Valeriu Bordeanu a venit din vacanta cu un kilogram in minus: „Marti, la stadion, toti fotbalistii au fost cintariti, Bordeanu avind un kilogram mai putin decit la plecarea in vacanta. Astazi (n.r. – ieri) rezultatul a fost confirmat si de Policlinica pentru Sportivi”.
Bordeanu, care a promis ca va avea un retur mult mai convingator, a dat vina” pe fiul sau pentru problemele de greutate: „Baiatul meu, ce implineste 2 ani luna viitoare, m-a alergat in vacanta intr-una, ca un veritabil atacant! E clar ca m-a mostenit in privinta energiei”. Lasind gluma la o parte, fundasul revenit in vara in Copou a spus ca secretul siluetei sale il reprezinta partidele de tenis cu piciorul pe care le-a disputat aproape in fiecare zi a vacantei, cu prietenii sai din Bucuresti. „E un sport mai pretentios, care pe mine ma ajuta sa ma mentin fara probleme la greutatea optima” a mentionat Bordeanu.
Altfel, presedintele Politehnicii, Sorin Boca a declarat ca mijlocasii rusi Andrei Puskariov, Vladislav Kiselev si Alexei Pucikov, ce urmeaza sa dea probe in Copou, au ajuns la Chisinau. „Agentul lor ne-a spus ca mai sint de indeplinit simple formalitati legate de viza, asa ca joi sau vineri ii asteptam in Copou” a spus Boca. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii